RekryKoulutus: opiskele uusi ammatti

RekryKoulutus: opiskele uusi ammatti

RekryKoulutus on erinomainen tapa opiskella uusi ammatti nopeasti. Työttömille työnhakijoille ja työttömyysuhan alla oleville suunnattu koulutus on yhdistelmä lähiopetusta ja työssäoppimista.

RekryKoulutuksia juuri nyt

Avoinna olevat RekryKoulutukset

Rakennussiivooja Pia kertoo RekryKoulutuksesta

Miksi hakisin RekryKoulutukseen?

 1. Saat uuden ammatin nopeasti

  RekryKoulutus kestää noin 2-4 kuukautta, ja lopussa sinua odottaa uusi ammatti. Suurin osa opiskelijoista työllistyy samaan yritykseen, jossa on työskennellyt koulutuksen aikana. Uudella osaamisella voit myös hakea helposti uusia töitä.

 2. Uusi ammatti takataskuun maksutta

  RekryKoulutus on aina osallistujileen ilmainen, ja saat koulutuksen aikana työttömyyskorvausta. Monessa tapauksessa saat samalla työssä vaadittavat luvat, kuten työturvallisuuskortin, täysin maksutta.

 3. Pääset oppimaan käytännön kautta

  Sinulle opetetaan kaikki ammatissa tarvittavat taidot käytännönläheisesti ja työn kautta oppien. Jos opiskeleminen nenä kiinni kirjassa ei ole täysin oma juttusi, RekryKoulutus voi olla ratkaisu.

 4. Työllistyt alalle, jossa on tekijöille kysyntää

  RekryKoulutuksia järjestetään erityisesti ammatteihin, joissa osaavista tekijöistä on pulaa. Valmistut siis alalle, jossa töitä riittää nyt ja jatkossa.

 5. Urapolku odottaa

  Uudella alalla voit kehittää osaamistasi eteenpäin työssäoppimisen ja koulutuksen kautta. Voit myös kouluttautua alalle eteenpäin esimerkiksi oppisopimuksen kautta.