Relove avaa upouuden liikkeen Helsinki-Vantaan lentoasemalle!

Relove avaa upouuden liikkeen Helsinki-Vantaan lentoasemalle!

Nyt on sinun tilaisuutesi työskennellä ennennäkemättömän konseptin parissa Relovessa!

Kotimainen perheyritys Relove tuo Helsinki-Vantaan lentoasemalle ainutlaatuisen second hand -liikkeen, joka yhdistää kierrätyskulttuurin ja suositun kahvilan. Maailman ensimmäinen lentoasemalle avautuva second hand -konsepti tarjoaa sekä elämyksiä lentoaseman asiakkaille että työpaikkoja tulevaisuuden relovelaisille. Nyt rekrytoimme lentoasemalle heinäkuussa 2023 avautuvaan liikkeeseen tekijöitä kahvila- ja second hand -myynnin puolelle! Lue lisää ja hae töihin Relovelle.

Teemme historiaa!
Teemme historiaa!Maailman ensimmäinen lentoasemalla sijaitseva second hand -konseptiliike Relove avautuu Helsinki-Vantaalle. Lue lisää tästä ainutlaatuisesta hankkeesta!Lue lisää!

Relove - koska kierrättäminen on kaunista!

Relove on uuden elämän, ihastumisen ja rakkauden kohtaamispaikka!

Vuonna 2016 ovensa avannut second hand -pioneeri Relove tarjoaa kokonaisvaltaisia ja vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille. Reloven liikkeiden second hand -puolelta voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin designer-löytöihin & vintage-luomuksiin, ja kahvilassa tarjoillaan aamiaista, brunssia ja lounasta viikon jokaisena päivänä.

Relovessa pääset työskentelemään kanssamme vastuullisen muodin parissa sekä nauttimaan huipputyyppien seurasta! Meille kierrätetty on arvokkaampi kuin uusi, ja elämyksellisyys ja lempeys ovat Reloven tärkeimpiä arvoja.

Relovessa työskentely on vielä parempaa kuin kuvittelin. Relovessa ihan oikeasti kuunnellaan ja arvostetaan työntekijää. Minulla on tunne, että osaamistani ja kokemustani arvostetaan. Ihana, kaunis työympäristö ja huiput työkaverit antavat voimaa arkiseen puurtamiseen.
Anni, kokki/leipuri
Anni, kokki/leipuri

Etsimme nyt lentokentälle avattavaan liikkeeseen ihania uusia kollegoita! Useita työtehtäviä aukeaa niin kahvilan puolelle kuin second hand -myynnin pariin. Lisäksi etsimme esihenkilöitä vuoropäälliköiksi ja yksikönpäälliköksi.

Mikä työtehtävä sopisi sinulle?

Reloven avoimet työpaikat

Tutustu lisää Reloveen

Relove
ReloveRelove on kaunis ja tunnelmallinen second hand -liike ja kahvila. Vuonna 2014 syntyi idea Relovesta – kokonaisvaltaisesta elämyksestä kaikille aisteille. Reloven liikkeiden second hand -puolelta voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin vintage -luomuksiin, ja kahvilassa tarjoillaan aamiaista, lounasta sekä itseleivottuja kakkuja viikon jokaisena päivänä. Relove on ennen kaikkea ympäristö, jonne jokainen on tervetullut inspiroitumaan. Koska kierrättäminen on kaunista! Löydät Reloven konseptiliikkeet Helsingin Töölöntorilta, Punavuoresta ja Stockmann-tavaratalojen 3. kerroksesta Helsingistä ja Tampereelta sekä tulevaisuudessa myös Helsinki-Vantaan lentoasemalta.Tutustu lisää Reloveen