Case Relove: Maineikas Relove rakentaa kasvutarinaansa yhteistyössä Baronan kanssa

Case Relove: Maineikas Relove rakentaa kasvutarinaansa yhteistyössä Baronan kanssa

  1. Haaste

    Yrityksen vahvassa kasvuvaiheessa rekrytoinnit olivat haasteellisia toteuttaa täysin itsenäisesti.

  2. Ratkaisu

    Barona astui mukaan yhteistyöhön Reloven rekrytoinneissa tarjoamalla ratkaisuja vuokratyön kautta. Relove ulkoisti rekrytoinnin Baronalle ja pystyy nyt itse keskittämään resurssit liiketoiminnan kasvuun. Baronan tuella Relove on onnistunut rekrytoimaan päteviä työntekijöitä tilanteessa kuin tilanteessa.

”Yhteistyö Baronan kanssa on ollut erittäin tiivistä ja heidän avullaan olemme aina löytäneet meille sopivat työntekijät."
Noora Hautakangas, Relove
Noora Hautakangas, Relove

Relove on helsinkiläinen vuonna 2016 perustettu secondhand-liike ja kahvilakonsepti. Alansa edelläkävijänänä Relove tarjoaa asiakkailleen elämyksen upeiden secondhand-löytöjen ja herkullisten kahvilatuotteiden parissa. Liiketoiminnan kasvu ei onnistu ilman osaavia työntekijöitä, jotka Relove on löytänyt yhteistyössä Baronan kanssa.

– Olemme tehneet yhteistyötä Baronan kanssa vuodesta 2017 alkaen. Liiketoiminnan alkuvaiheessa toimimme hyvin pienellä tiimillä ja koimme uusien työntekijöiden rekrytoinnin haasteellisena. Havaitsimme, että kaltaisellemme kasvuyritykselle vuokratyöfirma on erinomainen tapa rekrytoida, kertoo Reloven perustaja sekä luova johtaja Noora Hautakangas.

Kahvilapäällikkö Camilla, Relove

Kahvilapäällikkö Camilla, Relove

Asiantunteva rekrytointikumppani vastaa kasvuyrityksen erityistarpeisiin

Baronan ja Reloven yhteistyö sai alkunsa, kun kasvava yritys alkoi rekrytoida lisää kahvilan ja kaupan ammattilaisia. Nooran mukaan liiketoiminnan alkuvaiheessa resurssit olivat hyvin rajalliset, eikä yrityksen sisällä ollut riittävästi aikaa tai osaamista oikeiden ihmisten löytämiseksi. Baronan tuella Relove on onnistunut rekrytoimaan päteviä työntekijöitä tilanteessa kuin tilanteessa.

– Yhteistyö Baronan kanssa on ollut erittäin tiivistä ja heidän avullaan olemme aina löytäneet meille sopivat työntekijät. Työskentely Baronan kanssa on ollut joustavaa ja helppoa. Baronalla on mahtavat yhteyshenkilöt, jotka ymmärtävät meidän liiketoimintaamme erinomaisesti. Saamme Baronalta tilanteesta riippumatta nopeasti apua, joten meidän on helppo luottaa heihin, Noora kiittelee.

Nooran mukaan yhteistyössä on huomioitu kasvuyrityksen tarpeet ja suunnitellaan yhdessä myös katsotaan tulevaisuutta. Ennen kaikkea luotettava rekrytointikumppani on helpottanut yrityksen arkea ja nopeuttanut rekrytointiprosessia muuttuvissa tilanteissa, kuten sairauspoissaoloissa.

– Olemme saaneet yhteistyöstä vahvan välittämisen tunteen sekä paljon konkreettista hyötyä. Rekrytoinnin ulkoistamisella olemme vapauttaneet resurssejamme muuhun käyttöön. Tulevaisuutta aiomme yhteistyössä Baronan kanssa toteuttaa esimerkiksi henkilökunnan kouluttamista ja suorarekrytointia, täydentää yhtiön toimitusjohtaja Eero Ukkonen.

Reloven toimitusjohtaja Eero Ukkonen, luova johtaja Noora Hautakangas ja kahvilapäällikkö Camilla.

Toimitusjohtaja Eero Ukkonen, luova johtaja Noora Hautakangas ja kahvilapäällikkö Camilla

Ensiluokkainen työntekijäkokemus kertoo onnistuneesta yhteistyöstä

Merkkinä onnistuneista rekrytoinneista toimivat myös yrityksen tyytyväiset työntekijät. Reloven Fredan toimipisteellä kahvilapäällikkönä työskentelevä Camilla kuvailee työtään kehittäväksi, mielenkiintoiseksi ja ihanaksi.

Kahvilapäällikkö Camilla, Relove

Kahvilapäällikkö Camilla, Relove

 – Työnkuvaani kuuluu asiakaspalvelua, tuotteiden valmistamista sekä toiminnan suunnittelua. Olen ollut melkein 10 vuotta ravintola-alalla töissä, aloittanut saliapulaisena ja edennyt a la carte-tarjoilijaksi. Vuonna 2019 etsin vakaampaa työpaikkaa ja Baronan avulla löysin Reloven. Parasta tässä työssä ovat ihanat asiakkaat, minkä lisäksi meillä on lämmin työilmapiiri ja sydämelliset kollegat. Koen todella suurta iloa tulla töihin aamuisin, Camilla kiittelee.

Lue lisää horecan ratkaisuista
Lue lisää horecan ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi myös sinulle? Lue lisää hotelli- ja ravintola-alan ratkaisuistamme.Lue lisää horecasta