Syksyksi töihin ravintolaan!

Syksyksi töihin ravintolaan!

Oli sitten kesä tai syksy, niin Baronalta löytyy töitä! Erityisesti palvelu- ja ravintola-alalle kaivataan jatkuvasti uusia hyviä tekijöitä. Jos haluat työskennellä opiskeluiden ohella, viikonloppuina tai vaikkapa keikkailla satunnaisesti, meiltä löytyy sinulle töitä. Kurkkaa alta kaikki työmahdollisuudet ja tule tarjoilemaan itsellesi työ!

Baronan kautta pääset työskentelemään esimerkiksi erilaisissa ravintoloissa, baareissa, kahviloissa, tapahtumissa, keikoilla, catering-puolella ja hotelleissa. Töitä on tarjolla jatkuvasti arkisin, viikonloppuisin, sesongeittain, vakituisesti ja määräaikaisesti ympäri Suomea. Katso avoimet työpaikat alta ja nappaa sinulle sopivin työ! 😊👇

Töitä viikonlopuille tai opintojen oheen?

Barona tarjoaa töitä silloin, kun itse haluat työskennellä. Voit valita juuri ne vuorot, jotka sopivat parhaiten omiin aikatauluihisi. Voit työskennellä halutessasi enemmän esimerkiksi viikonloppuina tai loma-aikoina.

Kokemusta alalta?

Kaipaatko kokemusta ravintola-alalta? Hieno juttu! Valmennamme uusia ravintola-alan osaajia Raftateamissa, joten et tarvitse työkokemusta alalta ennen työnhakua. Kurkkaa siis avoimet työpaikat ja hae heti sinua kiinnostavaa työtä.

Vakkariduuni?

Etsitkö vakituista työtä? Työllistämme vuosittain tuhansia työntekijöitä, joten kauttamme löytyy varmasti myös sinulle sopiva työpaikka, jos etsit säännöllistä tai vakituista työtä.

Avoimet työpaikat ravintola-alalla

Raflateam
RaflateamKiinnostaako ravintola-ala, mutta kokemusta ei vielä löydy? Meillä on ratkaisu! Hae Raflateamiin eli ravintola-alan pikavalmennukseen. Raflateamin jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä ravintola-alalla.Hae Raflateam-koulutukseen!