Case Naughty BRGR: Barona kasvun kumppanina

Case Naughty BRGR: Barona kasvun kumppanina

  1. Haaste

    Naughty BRGR on kasvanut hienosti ja kasvun seurauksena he avasivat useita ravintoloita samanaikaisesti. Näihin ravintoloihin tarvittiin isot määrät rekrytoitavia henkilöitä.

  2. Ratkaisu

    Barona astui mukaan Naughty BRGR:n rekrytoinnin kumppaniksi. Naughty BRGR ulkoisti koko rekrytointinsa Baronalle ja pystyi näin itse keskittymään omaan liiketoimintaansa. Baronan tuella Naughty BRGR onnistui rekrytoinneissaan.

”Barona on tuonut meille ne oikeat ratkaisut. Barona on kuunnellut meitä, mitä me tarvitsemme, mitä meidän yritys vaatii ja tarvitsee."
Joseph "Jose" Youssef, Naughty Group Oyj
Joseph "Jose" Youssef, Naughty Group Oyj

Naughty BRGR on tunnettu burger-ketju, jonka perustaja on Suomen ensimmäinen Top Chef -voittaja Akseli Herlevi. Naughty BRGR -ravintoloita on tällä hetkellä 10 ja ketjun retail-tuotteita löytyy K-kaupoista ympäri Suomea.

Naughty BRGR on kasvanut nopeasti. Naughty Group Oyj:n ravintolaliiketoimintajohtaja Joseph "Jose" Youssef kertoo, että nopeaan kasvuun tarvittiin yhteistyökumppani, joka tukisi ja helpottaisi heidän toimintaansa uusia ravintoloita avattaessa. Näin he pystyivät avaamaan monta yksikköä samaan aikaan.

Ravintolaliiketoimintajohtaja Joseph "Jose" Youssef

Naughty Groupin ravintolaliiketoimintajohtaja Joseph "Jose" Youssef

Asiantunteva rekrytointikumppani kasvun kumppaniksi

Naughty BRGR tarvitsi kasvun tueksi asiantuntevan kumppanin. Tässä kohtaa Barona tuli apuun. Naughty BRGR:n resurssipula ratkaistiin niin, että koko rekryprosessi ulkoistettiin Baronalle. Barona vastasi rekrytoinnista ja teki haastattelut, hakemusten läpikäynnin ja hakijoiden suodattamisen. Lopulta Barona toi ne oikeat ratkaisut eli työntekijät Naughty BRGR:lle.

Jose kiittelee, että Baronan avulla ollaan onnistuttu tekemään oikeat rekryt. Konkreettisesti rekrytoinneissa onnistuminen on näkynyt siinä, että Baronan kautta rekrytyt työntekijät ovat viihtyneet Naughty BRGR:lla hyvin.

–  Barona on kuunnellut meitä, mitä me tarvitsemme, mitä meidän yritys vaatii ja tarvitsee, Jose kehuu.

Etenkin rajalliset resurssit omaavan yrityksen kannattaa pohtia rekryprosessin ulkoistamista. Tätä mieltä on myös Jose. Hän suosittelee Baronaa vahvasti yrityksille, joilla on vähän resursseja. Kun yritys haluaa keskittyä liiketoimintansa kannalta olennaiseen, voi olla hyvä vaihtoehto käyttää ammattilaisten apua tiettyihin osa-alueisiin kuten rekrytointiin. Naughty BRGR tarvitsi tukea rekryprosessiinsa, johon Barona toi ratkaisun ja oman osaamisensa.

– Suosittelen vahvasti, toteaa Jose lopuksi.

Lue lisää Horecan ratkaisuista
Lue lisää Horecan ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi myös sinulle? Lue lisää hotelli- ja ravintola-alan ratkaisuistamme.Lue lisää Horecasta