Case Polarn O. Pyret: Lastenvaateketju hyötyi Baronan henkilöstövuokrauksesta

Case Polarn O. Pyret: Lastenvaateketju hyötyi Baronan henkilöstövuokrauksesta

  1. Haaste

    Pohjoismaissa tutulla ruotsalaisella lastenvaateketjulla Polarn O.Pyretillä on liikkeitä Suomessa 18 kappaletta. Polarn O. Pyret tarvitsi luotettavan kumppanin, joka pystyy hankkimaan suomaisille yrittäjilleen osaavaa henkilökuntaa myymälöihin myyjiksi.  

  2. Ratkaisu

    Polarn O. Pyret käyttää Baronan henkilöstövuokrausta ja saa sitä kautta uusia myyjiä liikkeisiinsä. Aloittavalle yrittäjälle henkilöstövuokraus on riskitöntä. Baronan kanssa yhteistyö on sujunut ja Baronalla on toimivat järjestelmät tuntikirjanpitoon ja esimerkiksi lisien laskemiseen.​

Anne Nikula toimii yrittäjänä Polarn O. Pyretin ketjussa Suomessa. Polarn O. Pyret käyttää Baronan henkilöstövuokrausta ja saa sitä kautta uusia myyjiä liikkeisiinsä.

Yrittäjä Anne Nikula on ollut tyytyväinen yhteistyöhön myynnin ja kaupan toimialan kanssa, sillä yhteistyö on hänen mielestään välitöntä, ammattimaista ja helppoa. Aloittavalle yrittäjälle henkilöstövuokraus oli riskitöntä, koska asiakas tiesi omat henkilöstökulunsa.

– Isona yrityksenä Baronalla on toimivat systeemit esimerkiksi tuntikirjanpitoon. Se helpottaa meidän arkea huomattavasti, Anne kertoo.

Jani Räkköläinen
Jani Räkköläinen
Lue kaupan ratkaisuista
Lue kaupan ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi kuten Polarn O. Pyretille? Lue lisää kaupan alan ratkaisuista.Lue lisää kaupan alasta