Opas: Näin tuet nuorta tekijää työssään – 10 vinkkiä ravintola-alan esihenkilöille

Ravintola-alalla työskentelee runsaasti nuoria erilaisissa rooleissa ja työtehtävissä. Hyvistä tekijöistä on syytä pitää kiinni, sillä uuden työntekijän rekrytointi on aina työläs ja kallis investointi.

Mitä paremmin nuoren työssä jaksamista ja työyhteisöön liittymistä voidaan tukea, sitä todennäköisemmin tämä viihtyy työssään ja myös menestyy siinä. Nuori tekijä ottaa usein vasta ensimmäisiä askelia työelämässä ja saattaa kohdata siihen liittyen myös haasteita. Tätä silmällä pitäen teimme esihenkilöille oppaan, jossa annamme vinkkejä toimivan työyhteisön luotsaamiseen ja nuoren työntekijän tukemiseen kaikenlaisissa tilanteissa.

Oppaassa kerromme

  • Millaisia asioita esihenkilön kannattaa huomioida rekrytoidessaan ja perehdyttäessään nuorta työntekijää?
  • Millä keinoin työyhteisöön sitoutumista voidaan tukea?
  • Millaista on aktiivinen johtaminen ja mitä sillä saadaan aikaan?
  • Millaisia vastuita esihenkilöllä ja työyhteisöllä on työhyvinvoinnin kannalta?
  • Miten nuorta tuetaan haasteellisina hetkinä?
  • Miten työn mielekkyys säilytetään?
Horecan ratkaisut
Horecan ratkaisutKaipaatko koulutusta, tarvitsetko työvoimaa? Barona on ratkaisu.Lue lisää