Kaupan alan ulkoistaminen

Kaupan alan ulkoistaminen

Miksi ulkoistaa päivittäistavarakaupan tai erikoiskaupan alalla? Ulkoistus tuo arvokasta joustoa resursseihin sekä tekee kustannuksista ennustettavat ja läpinäkyvät.

Kaupan alan ulkoistuksissa

 • Saat tekijät tarpeen mukaan, ilman kiinteitä kustannuksia
 • Jätät optimaalisen resursoinnin meidän huoleksemme
 • Keskityt ydinliiketoimintaasi, kun me huolehdimme laadusta, turvallisuudesta ja kehittämisestä
 • Voit luottaa kaupan alalle erikoistuneen kumppanin ammattitaitoon

Kaupan hyllytyspalvelut

Hyllytyspalvelumme auttaa kauppoja viikoittaisissa vaihteluissa ja sesongeissa, ja tasapainotamme henkilökunnan resursointia kassatyöskentelyn ja kuormanpurun välillä. Palvelumme sopii myös laajemmin minkä tahansa tuotteen tai tavaran hyllyttämiseen.

 1. Tehoseuranta

  Tehoseurannan kautta huolehdimme oikeasta työresurssista ja panostamme yksilön kykyyn tehdä työ tehokkaasti. Jokainen työvuoro suunnitellaan mahdollisimman järkeväksi, ja lopputuloksena on valmisteltu ja laadukkaasti toteutettu hyllytystyö.

 2. Hyllytys-app

  Hyllytys-app ohjaa hyllyttäjien tehokkuutta ja mittaa kaiken hyllyttämisestä saatavan datan. Järjestelmästä saadaan tarkkaa dataa työn tehokkuudesta kehitystyötä varten. Samalla Hyllytys-app auttaa ennustamaan paremmin tulevia kuormamääriä.

 3. Osaava tiimi

  Yhdessä hyllytystiimissä voi työskennellä esimerkiksi työnjohtaja, kaksi tiiminvetäjää ja kuusi hyllyttäjää. Työnjohtaja kehittää toimintaa yhdessä kaupan oman henkilökunnan kanssa, kun taas tiiminvetäjillä on vastuu suunnitella ja johtaa kaupan sisällä tehtävä hyllytystyö.

Yhteystietomme

Tuomo Leppänen
Tuomo Leppänen
Business director

Myynti ja kauppa

+358 40 830 7626tuomo.leppanen@barona.fi
Janne Ropponen
Janne Ropponen

Mitä muuta tarjoamme kaupan alalle?Haluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Baronalla asioit aina kaupan alan asiantuntijan kanssa.Katso kaupan alan palvelut