Kaupan alan ulkoistaminen

Kaupan alan ulkoistaminen

Miksi ulkoistaa päivittäistavarakaupan tai erikoiskaupan alalla? Ulkoistus tuo arvokasta joustoa resursseihin sekä tekee kustannuksista ennustettavat ja läpinäkyvät.

Kaupan alan ulkoistuksissa

 • Saat tekijät tarpeen mukaan, ilman kiinteitä kustannuksia
 • Jätät optimaalisen resursoinnin meidän huoleksemme
 • Keskityt ydinliiketoimintaasi, kun me huolehdimme laadusta, turvallisuudesta ja kehittämisestä
 • Voit luottaa kaupan alalle erikoistuneen kumppanin ammattitaitoon

Ratkaisut kaupan hyllytykseen

Haluatko varmistaa, että hyllysaatavuus on aina kunnossa, kysynnästä ja henkilöstötilanteesta huolimatta? Hyllytyspalvelumme avulla sinä voit keskittyä ydintekemiseesi, me huolehdimme että tavara on hyllyssä silloin kun asiakkaat saapuvat ja verkkokauppakeräily käynnistyy.

Tuomme hyllyttämään osaavan tiimi, ja käytössä on hyllytyssovellus, joka tuo käyttääsi dataa ennustamiseen ja toiminnan kehittämiseen. Hyllytys hoituu aina sovitussa aikataulussa, yleensä aamun tunteina.

15 vuoden kokemus päivittäistavarakaupan hyllytyspalvelusta tekee meistä alan kärkiammattilaisia. Heitä huoli pois hyllysaatavuudesta ja liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

 1. Osaava tiimi hoitaa hommat

  Yhdessä hyllytystiimissä työskentelee tyypillisesti työnjohtaja tai tiiminvetäjä ja volyymiin sopiva määrä hyllyttäjiä. Tiimin vetovastuussa oleva suunnittelee ja johtaa hyllytystyötä sekä kehittää toimintaa yhdessä kaupan oman henkilökunnan kanssa.

 2. Hyllytyssovellus tuo dataa ennustamiseen

  Hyllytyssovellus ohjaa hyllyttäjien tehokkuutta ja mittaa kaiken hyllyttämisestä saatavan datan. Järjestelmästä saadaan tarkkaa dataa työn tehokkuudesta kehitystyötä varten. Samalla sovellus auttaa ennustamaan paremmin tulevia kuormamääriä.

 3. Paranna tuottavuutta, pienennä hävikkiä

  Hyllytyspalvelulla ja käytössä olevalla datalla varmistat, että varasto kiertää, täydennyksiä varten saadaan tieto ajoissa ja saldot ovat oikein. Asiakaskokemus paranee, kun tavarat löytyvät hyllyiltä, ja verkkokaupan keräily sujuu joutuisasti.

Tutustu hyllytyspalveluun

Yhteystietomme

Tuomo Leppänen
Tuomo Leppänen
Business director

Myynti ja kauppa

+358 40 830 7626tuomo.leppanen@barona.fi
Janne Ropponen
Janne Ropponen
Kehityspäällikkö

Myynti ja kauppa

+358 45 134 7701janne.ropponen@barona.fi

Mitä muuta tarjoamme kaupan alalle?Haluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Baronalla asioit aina kaupan alan asiantuntijan kanssa.Katso kaupan alan palvelut