Töihin Reloveen - Koska kierrättäminen on kaunista!

Töihin Reloveen - Koska kierrättäminen on kaunista!

Relove on uuden elämän, ihastumisen ja rakkauden kohtaamispaikka! Vuonna 2016 ovensa avannut second hand -pioneeri Relove tarjoaa kokonaisvaltaisia ja vastuullisia elämyksiä kaikille aisteille. Reloven liikkeiden second hand -puolelta voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin designer-löytöihin & vintage-luomuksiin, ja kahvilassa tarjoillaan aamiaista, brunssia ja lounasta viikon jokaisena päivänä.

Pääset työskentelemään kanssamme vastuullisen muodin parissa sekä nauttimaan huipputyyppien seurasta! Meille kierrätetty on arvokkaampi kuin uusi, ja elämyksellisyys ja lempeys ovat Reloven tärkeimpiä arvoja.

Löydät Reloven konseptiliikkeet Helsingin Töölöntorilta, Punavuoresta ja Stockmann-tavaratalojen 3. kerroksesta Helsingistä ja Tampereelta.

Relovessa työskentely on vielä parempaa kuin kuvittelin. Relovessa ihan oikeasti kuunnellaan ja arvostetaan työntekijää. Minulla on tunne, että osaamistani ja kokemustani arvostetaan. Ihana, kaunis työympäristö ja huiput työkaverit antavat voimaa arkiseen puurtamiseen.
Anni, kokki/leipuri
Anni, kokki/leipuri

Reloven avoimet työpaikat

Tutustu lisää Reloveen

Relove
ReloveRelove on kaunis ja tunnelmallinen second hand -liike ja kahvila. Vuonna 2014 syntyi idea Relovesta – kokonaisvaltaisesta elämyksestä kaikille aisteille. Reloven liikkeiden second hand -puolelta voi tehdä laadukkaita löytöjä aina viimeisimmistä trendituotteista upeisiin vintage luomuksiin. Relove on ennen kaikkea ympäristö, jonne jokainen on tervetullut inspiroitumaan. Koska kierrättäminen on kaunista!Tutustu lisää Reloveen