Fuengirola, ranta

Haaveiletko työskentelystä ulkomailla? 🌴

Hienoa! Entä haluatko kehittyä asiakaspalvelun ammattilaiseksi huippubrändin ja -tuotteiden parissa? Fuengirolan Telia-tiimissä pääset kehittämään asiakaspalvelutaitojasi ja kasvamaan myynnin ammattilaiseksi.

Etsimme joukkomme vahvistukseksi motivoituneita ja ulospäinsuuntautuneita nykyisiä tai tulevia asiakaspalvelun ammattilaisia. Saat kattavan koulutuksen tulevaan työtehtävään ja annamme kaikki eväät kehittyä työssäsi ja edetä urallasi.

Autamme sinua myös Fuengirolaan muuton käytännön asioissa – tukenasi on esihenkilö ja huikea tiimi!

Tervetuloa Telia-tiimiin

Palveluneuvojina tarjoamme ensiluokkaista asiakaspalvelua puhelimen ja chatin välityksellä Telian kuluttaja-asiakkaille suomeksi. Työhömme kuuluu erilaisten ongelma- ja häiriötilanteiden ratkomista, Telian tuote- ja palveluneuvontaa sekä laskutukseen liittyvien asioiden selvitystä. Varmistamme myös, että asiakkaalla on juuri hänelle oikeat Telian tuotteet ja palvelut käytössään.

Asiakkaat siis ottavat meihin yhteyttä, ja erinomaisen asiakaspalvelun lomassa kartoitamme aina asiakkaan kokonaistilanteen myynnillisellä otteella. Tiimiläisemme saavat säännöllistä koulutusta ja meillä työskennellessä on mahdollisuus kehittyä todelliseksi asiakaspalvelun ammattilaiseksi – myös urakehitysmahdollisuudet ovat hyvät!

Lämmin ja aurinkoinen Fuengirola

Fuengirolassa olet upeiden harrastus- ja aktiviteettimahdollisuuksien ympäröimänä, koko vuoden. Baronan uudenkarhea palvelukeskus sijaitsee Fuengirolan ytimessä ja tarjoaa huikeat puitteet työskentelylle. Telia-tiimissä teemme töitä suomeksi ja suomalaisille, laadukkaiden tuotteiden parissa.

"Arjessa on aina ripaus juhlaa"

Tutustu kahden Baronalaisen kokemuksiin asua ja työskennellä Välimeren rannalla Espanjan Aurinkorannikolla. 🤩

Lue lisää

Telia, Fuengirola, avoimet työpaikat

6 syytä hakea töihin Telia-tiimiimme Fuengirolaan

 1. Mahtava työilmapiiri

  Meillä on kasassa huippu porukka, joka tukee ja kannustaa toisiaan - hyvä tiimihenki on yksi tärkeimmistä asioista meillä. Järjestämme säännöllisesti Telian porukan kesken yhteisiä illan viettoja sekä muita vapaa-ajan aktiviteetteja, joten pääset varmasti nopeasti osaksi meidän huippuporukkaa!

 2. Fuengirolassa harrastat ympäri vuoden monipuolisesti

  Fuengirolassa pääset nauttimaan monimuotoisista harrastusmahdollisuuksista ympäri vuoden, kiitos pitkän lämpimän sesongin! Lisäksi alueella on paljon tekemistä koko perheelle aina vesipuistoista erilaisiin nähtävyyksiin.

 3. Kattava perehdytys

  Perehdytyksen aikana sinulla on jatkuvasti tukea saatavillasi. Esihenkilöt ja valmentajat ovat jokaisessa vaiheessa mukanasi tukemassa ja varmistamassa, että pääset vauhtiin matkallasi operaattori- ja asiakaspalvelualan ammattilaiseksi.

 4. Barovire virkistystoiminta

  Barovire järjestää Fuengirolassa henkilöstölle muun muassa retkiä, kisoja, vaelluksia ja kylävierailuja. Tapahtumat ovat yhteisöllisiä ja oiva tapa verkostoitua muiden Fuengirolalaisten kanssa.

 5. Tunnetut ja laadukkaat tuotteet

  Telia tarjoaa laadukkaat yhteydet ja ensiluokkaiset sisällöt jokaiselle asiakkaalle, sillä Telia ja C More ovat yhtä. Pääset siis työskentelemään monipuolisen ja dynaamisen media- sekä operaattorialan yrityksen asiakaspalvelun ytimeen.

 6. Luotettava ja tunnettu työnantaja

  Barona on Fuengirolan kaupungin jälkeen toiseksi suurin työnantaja. Tarjoamme henkilöstölle modernit ja avarat toimistotilat, päivittäisen aamiaisen sekä erilaista yrityksen tukemaa virkistystoimintaa – Nämä saavatkin kiitosta niin nykyisiltä kuin vanhoilta tekijöiltämme.

Katso kaikki Fuengirolan avoimet myynnin ja asiakaspalvelun työpaikat

Baronan Fuengirolan palvelukeskus tarjoaa useita mielenkiintoisia uramahdollisuuksia myynnin ja asiakaspalvelun tehtävissä.

Katso avoimet työpaikat
Baronan Fuengirolan palvelukeskus
Baronan Fuengirolan palvelukeskusMeillä Baronalla on Fuengirolassa yli 250 työntekijää, jotka työskentelevät palvelukeskuksessamme erilaisissa asiakaspalvelu-, myynti- ja back office -tehtävissä, pääasiassa suomeksi suomalaisille asiakkaille. Palvelukeskuksemme palvelee asiakkaita 24/7. Palvelukeskuksessa työskennellään omassa työnjohdossa, baronalaisessa rohkeiden osaajien yhteisössä. Erityistä kiitosta työntekijöiltämme ovat saaneet erilaiset virkistystoimintamme. Annamme myös informaatiota Espanjaan muuttoon liittyvissä asioissa.Lue lisää ulkomailla työskentelystä