Barona Horecan sesonkipaketit

Barona Horecan sesonkipaketit

Mikä on sesonkipaketti?

Sesonkipaketti on ratkaisu ravintolan sesonkitarpeisiin, esimerkiksi kesäsesonkiin tai pikkujoulukauteen. Sesonkiratkaisun avulla varmistetaan onnistuneen sesongin läpivienti kokonaisvaltaisesti työnhakijoiden rekrytoinneista ja valmennuksista aina työsuhteen hoitoon asti. Barona hoitaa tämän kaiken puolestasi ja voit itse keskittyä ydinliiketoimintasi pyörittämiseen.

Mitä hyötyä sesonkipaketista on yrityksellesi?

Sesonkipaketin avulla saat valmiin tiimin käyttöösi niin osaamisen kuin roolittamisenkin osalta. Kun jätät rekrytoinnin, perehdyttämisen ja työsuhteen hoidolliset asiat Baronalle, pääset itse keskittymään myynnillisesti vuoden tärkeimpään ajankohtaan. Esihenkilöiden aikaa vapautuu myyntiin sekä toiminnan johtamiseen ja suunnitteluun, kun rekrytoinnin toimenpiteet on hoidettu Baronan toimesta. Sesonkipaketin avulla varmistetaan, että pystyt kesällä palvelemaan asiakkaat sekä ulosmittaamaan tarjolla olevan liikevaihdon oikealla henkilöstömäärällä, jolla on riittävä osaaminen.

Mitä hyötyä sesonkipaketista on työntekijälle? 

Valmennetulla työntekijällä on helpompi ja itsevarmempi olo hypätä uuteen kesätyöhön, kun perusosaaminen omaan työkuvaan on riittävällä tasolla heti ensimmäistä vuorosta lähtien. Lisäksi työntekijä pääsee alusta asti mukaan isompaa tiimiä, jotka lähtevät samalta lähtötasolta kohti kesätöitä. Varmistamme tällä tavoin myös hyvän hakijakokemuksen, kun valmennuksen kautta saadut taidot helpottavat töiden aloitusta ja tuovat itsevarmuutta.

"Sesonkipakettia hyödyntäen palkkasimme viime pikkujoulukauteen 10 valmiiksi koulutettua tekijää Baronan kautta. Kaikki sujui erittäin hienosti rajoituksista huolimatta!"
Marika Mäkelä, Kämp Collection Hotels
Marika Mäkelä, Kämp Collection Hotels

Mitä sesonkipaketti sisältää?

Varmistetaan hakijatHakijamarkkinointi

Hakijamarkkinoinnin avulla varmistamme, että potentiaaliset hakijat oikealta alueelta löytävät avoinna olevan työpaikan ja kiinnostuvat tehtävästä. Hakijamarkkinoinnilla tavoitetaan erityisesti passiiviset työnhakijat, jotka eivät välttämättä aktiivisesti etsi uutta työtä.

Varmistetaan rekrytoinnitRekrytoinnit

Rekrytoimme tiimejä, koska niissä on mukava tehdä töitä. Tiimiä on myös helpompaa perehdyttää ja johtaa. Hoidamme haastattelut ja määrittelemme yhdessä sesonkitiimin työntekijöiden kriteerit. Rekrytoinnin tukena hyödynnetään hakijamarkkinointia.​

Varmistetaan osaaminenValmennukset

Valmennuksen avulla perehdytämme työntekijät hotelli- ja ravintolamaailman alkeisiin, jolloin itsevarmuus ensimmäiseen vuoroon kasvaa ja yrityksesi perehdytyspanos pienenee. Työntekijällä on heti ensimmäisestä vuorosta lähtien osaamista ja uskallusta kohdata asiakkaat ja toimia työpaikalla.

Varmistetaan toimivuusTyösuhteiden hallinta

Työsuhteiden hallinta kuuluu pakettiin. Kun sesonkitiimi työskentelee henkilöstövuokrauksen kautta, hoidamme puolestanne palkanmaksun lisäksi myös työsuhteiden hallinnan, johon liittyy paljon paperitöitä ja yhteydenpitoa työntekijöihin.

Ota yhteyttä ja jutellaan yhdessä sopivasta ratkaisusta juuri sinulle!

Johanna Wegelius
Johanna Wegelius
Growth Director

Hotelli ja ravintola

+358 43 826 5518johanna.wegelius@barona.fi
Katri Lempinen
Katri Lempinen
Myyntijohtaja

Hotelli ja ravintola

+358 50 468 4232katri.lempinen@barona.fi
Case: Kämp Collection Hotel
Case: Kämp Collection HotelPikkujoulusesonki onnistui erinomaisesti Baronan avustuksella.Lue lisää!