Kokemuksia Baronasta Duuri Group

Case Duuri: Duuri Group luottaa Baronaan markkinoinnin ja viestinnän rekrytoinneissa

  1. Haaste

    Duurin äkillinen tarve saada markkinointiin ja viestintään lisävoimia sai heidät ulkoistamaan rekrytoinnin. Baronan tuella konserniin lähdettiin hakemaan rautaisia markkinointiviestinnän ammattilaisia, joilla on riittävät valmiudet edistää liiketoiminnan kehittymistä.

  2. Ratkaisu

    Baronan asiantuntemuksella Duurille rekrytoitiin viestinnän ammattilainen ja graafinen suunnittelija. Tiukasta aikataulusta huolimatta rekrytointiprosessi oli huolellisesti hoidettu alusta loppuun asti, minkä lisäksi myös aktiivinen yhteydenpito keräsi kiitosta.

”Tuntui, että Baronalla on kaikista parhaat verkostot markkinoinnin asiantuntijoihin.”
Leena Wulff, CEO, Duuri Group
Leena Wulff, CEO, Duuri Group

Duuri on kotimainen perheyhtiö, jolla on yli 40 vuoden asiantuntemus erilaisista rakentamisen ja remontoinnin ratkaisuista. Kotimaisessa omistuksessa olevaan kansainväliseen Duuri Group -konserniin kuuluvat Duuri Oy, Pohjanmaan rakennuspelti Oy (PRP) sekä Scanmikael Oy. Kasvava yhtiö on löytänyt markkinoinnin ja viestinnän avainhenkilönsä Barona Luovan avustuksella.

– Aloitimme yhteistyön Baronan kanssa edellisessä rekryssä, jolloin meille tuli äkillinen tarve saada markkinointiin ja viestintään lisävoimia. Baronan avustuksella päädyimme hakemaan konserniin viestinnän ammattilaista ja Duuri Oy:n tiimiin graafista suunnittelijaa, kertoo konsernin markkinointi- ja viestintäjohtaja Sanna Wester.

Kasvun lähteenä avainhenkilöiden rekrytointi

Ulkomailta kasvua hakevalle Duuri Groupille markkinointiviestinnässä onnistuminen on välttämätöntä. Baronan tuella konserniin lähdettiin hakemaan rautaisia ammattilaisia, joilla on riittävät valmiudet edistää liiketoiminnan kehittymistä.

– Päädyimme Baronaan, koska vakuutuimme heidän ammattitaidostaan löytää meille oikeat ihmiset. Tuntui, että Baronalla on kaikista parhaat verkostot markkinoinnin asiantuntijoihin. Liiketoimintamme kannalta nämä olivat meille todella tärkeitä rekrytointeja, sillä haemme kasvua ulkomailta, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Leena Wulff.

Huolellisesti toteutettu rekrytointiprosessi ylitti kaikki odotukset

Baronan asiantuntemuksella Duuri Group onnistui löytämään oikeat ihmiset tiukasta aikataulusta huolimatta. Toimitusjohtaja Leena Wulffin mukaan rekrytointiprosessi oli huolellisesti hoidettu alusta loppuun asti, minkä lisäksi myös aktiivinen yhteydenpito keräsi kiitosta.

– Rekrytointiprosessi lähti liikkeelle omien tarpeidemme kartoittamisesta. Meillä oli todella kunnianhimoinen aikataulu, joten mielessä kävi, saammeko rekryn ajoissa päätökseen. Yhteistyö Baronan kanssa osoittautui kuitenkin todella sujuvaksi ja saimme uudet työntekijät rekrytoitua muutamassa viikossa, Leena kertoo.

Sanna Wester kokee, että Baronasta oli korvaamatonta apua nimenomaan markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisten rekrytoinnissa. Uuden työparin yhteistyö on käynnistynyt odotetulla tavalla ja tulevaisuuden näkymät ovat lupaavat.

– Kumppanuus Baronan kanssa todella ratkaisi rekrytointitarpeemme ja löysimme juuri oikeat osaajat heidän kauttaan. Baronan kanssa työskentely sujui kokonaisuudessaan todella hyvin, ja he pitivät meidät koko ajan tilanteen tasalla. Uudet työntekijämme ovat aiemminkin työskennelleet yhdessä, joten heidän keskinäinen yhteistyö on lähtenyt hyvin liikkeelle. Tulemme jatkossakin olemaan yhteydessä Baronaan, mikäli rekrytointitarpeita tulee, Sanna kiittelee.

Horizontal line

Laske rekrytoinnin hinta-arvio ja pyydä tarjous

Kiinnostaako, paljonko rekrytointi Baronan avulla voisi maksaa? Laske hinta-arvio asiantuntijan rekrytoinnin kustannuksista ja pyydä tarjous.

Horizontal line

Etsitkö markkinoinnin osaajaa?
Etsitkö markkinoinnin osaajaa?Voisimmeko olla avuksi kuten Duurille? Lue lisää Baronan markkinoinnin ja viestinnän alan ratkaisuista.Lue markkinoinnin rekryistä