Case Firstbeat: Hyvinvointialan ohjelmistoyritys löysi huippurekryjä Baronan suorahaun kautta

Case Firstbeat: Hyvinvointialan ohjelmistoyritys löysi huippurekryjä Baronan suorahaun kautta

  1. Haaste

    Firstbeat Technologies on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun sekä kuluttajatuotteiden parissa toimiva ohjelmistoyritys. Kasvusta johtuen yritys tarvitsi uusia vahvistuksia kehitystiimiinsä.

  2. Ratkaisu

    Barona löysi suorahaun kautta Firstbeatille kokeneen Team Leadin sekä useampia ohjelmistokehittäjiä. Baronan ammattaitaidolla päästiin tutustumaan alan erityispiirteisiin ja -tarpeisiin. Selvisi, että Jyväskylän ja lähialueiden osaajatilanne oli kilpailtu ja haasteellinen. Siksi tekijöitä lähdettiin hakemaan suorahaun kautta.

”Barona onnistui haastavassa tilanteessa erittäin hyvin. Toiminta ja yhteydenpito oli aktiivista. Barona onnistui täyttämään kaikki etsinnässä olleet paikat nopeasti ja konsultin osaajakentän sekä toimialamme ymmärrys yllätti minut positiivisesti.”
Jermu Mäkinen, Operations Officer, FirstBeat
Jermu Mäkinen, Operations Officer, FirstBeat

Firstbeat Technologies on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun sekä kuluttajatuotteiden parissa toimiva ohjelmistoyritys. Kasvun vuoksi yritys tarvitsi uusia vahvistuksia kehitystiimiinsä.

Barona löysi suorahaun kautta Firstbeatille kokeneen Team Leadin sekä useampia ohjelmistokehittäjiä. Baronan ammattaitaidolla päästiin tutustumaan alan erityispiirteisiin ja -tarpeisiin. Selvisi, että Jyväskylän ja lähialueidien osaajatilanne oli kilpailtu ja haasteellinen. Siksi tekijöitä lähdettiin hakemaan suorahaun kautta.

– Barona IT onnistui haastavassa tilanteessa erittäin hyvin. Toiminta ja yhteydenpito oli aktiivista. Barona IT onnistui täyttämään kaikki etsinnässä olleet paikat nopeasti ja konsultin osaajakentän sekä toimialamme ymmärrys yllätti minut positiivisesti, kuvailee onnistunutta yhteistyötä Jermu Mäkinen, Firstbeatin Operations Officer.

Lue IT-alan ratkaisuista
Lue IT-alan ratkaisuistaVoisimmeko olla avuksi kuten Firstbeatille? Lue lisää IT-alan ratkaisuista.Lue lisää IT-alasta