Webinaaritallenne

Taloushallinnon osaajapula – ratkaisuna rekrytointiin yhdistetty koulutus

Hienoa, että olet täällä! Avaa tallenne, nauti keskustelusta ja ota yhteyttä niin jutellaan aiheesta lisää.

Tiedämme, että taloushallinnon osaajapula vaikeuttaa monien yrityksien arkea ja sopivien palkanlaskijoiden ja kirjanpitäjien rekrytointi on haastavaa. Näköpiirissä ei ole helpotusta, joten ratkaisuja tarvitaan. Yksi sellainen on rekrytointi kouluttamalla.

Katso tallenteelta, miten yhdistämällä rekrytointiin osaamista täydentävä koulutus, luodaan uusi osaajamarkkina.

Viiva

Miksi yhdistää koulutus rekrytointiin?

 1. Varaudut tulevaisuuden tarpeisiin
 2. Varmistat, että työntekijöillä on yrityksessäsi ja roolissaan tarvittava osaaminen
 3. Vahvistat koko yrityksen osaamispääomaa
 4. Vahvistat nuorten osaajien porrasta, joka on valmis kasvamaan vaativampiin tehtäviin

Miksi Barona kumppaniksi, kun haluat rekrytoida koulutuksen kautta?

 1. Projektijohtaja puolestasi

  Vastaamme koko hankkeen sujuvuudesta, aikataulusta ja tuloksellisuudesta. Toimimme sinun yrityksesi eduksi hankkeen sidosryhmien kanssa.

 2. Koulutusratkaisuiden syväosaaja

  Kuuntelemme ja tunnistamme tarpeesi ja suunnittelemme juuri siihen sopivan koulutusratkaisun. Olemme ratkaisseet vuosien ajan eri toimialojen asiakkaiden vaihtelevia osaajahaasteita koulutuksen keinoin.

 3. Kattava yhteistyöverkosto

  Sujuvan etenemisen vauhdittajana on pitkäaikaiset suhteemme alueellisten sidosryhmien, kuten ELY-keskukset ja TE-toimistot, sekä valtakunnallinen koulutustoimijoiden ja oppilaitosten kanssa.

 4. Innostamme hakemaan

  Modernin rekrytointimarkkinoinnin keinoin löydämme alanvaihtoa ja uusia uramahdollisuuksia etsivät. Avaamme heille kokonaisuuden ymmärrettävästi ja innostamme heidät hakemaan.

 5. Tunnistamme parhaat hakijat

  Baronan asiantuntevat rekrytointikonsultit ja toimialan erikoisosaaminen viimeistelevät rekrytoinnit. Sinä valitset hakijoista sopivimmat. Tarvittaessa rekrytoimme yhdessä TE-toimiston kanssa.

 6. Huolehtiva työnantaja

  Meille tärkeintä ovat ihmiset: tuemme heidän kasvuaan. Huolehdimme koulutettavista ja työntekijöistä ja kaikista työnantajavelvoitteista.

Keskity ydintekemiseesi, me hoidamme muun

Te tunnette tarpeenne ja tavoitteenne, me Baronalla ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Voit keskittyä olemaan oman bisneksesi erikoisosaaja – me hoidamme muun ja pidämme huolta, että olette tyytyväisiä valintaanne.

Koulutamme joka vuosi noin 3500 ihmistä uuteen ammattiin.

viiva

Aletaanko hommiin? Luodaan osaajat avoimiin rooleihin yhdessä.

Kaisa Leskijärvi
Kaisa Leskijärvi
Head of Sales, HR ja taloushallinto

Taloushallinto, HR ja Hallinto

+358 50 574 7189kaisa.leskijarvi@barona.fi

Näiden asiakkaiden osaajapula ratkesi rekrytointiin tähtäävällä koulutuksella

Kun VAK Huoltopalveluiden toiminta laajeni Etelä-Suomeen, ei osaavia asentajia löydettykään tarpeeksi. Barona suositteli oppisopimuskoulutusta, ja kokeilu kannatti: nyt malli on käytössä valtakunnallisesti. Barona on toiminut projektin yhteen kurovana voimana VAK Huoltopalveluiden, koulutusta toteuttavan oppilaitoksen sekä tutkintoon ja rahoitukseen liittyvien viranomaisten kanssa. Lue lisää toteutuksesta »

Uusiutuvan energian suosion kasvaessa on Danfossilla kasvoi myös kysyntä, mutta haasteeksi osoittautui sopivien työntekijöiden rekrytointi. Ratkaisu löydettiin suomen- ja englanninkielisistä oppisopimuskoulutuksista. Lue lisää Case Danfossista »