Kansainvälinen rekrytointi ratkaisuna ravintola-alan osaajapulaan

Kansainvälinen rekrytointi ratkaisuna ravintola-alan osaajapulaan

Kansainvälinen rekrytointi mahdollistaa kasvun ja ratkaisee osaajapulan, silloin kun kotimaiset työmarkkinat eivät riitä. Niin toimintavarmuuden kuin kasvunkin turvaamiseksi osaavia työntekijöitä on rekrytoitava myös ulkomailta.

Baronan kautta vastuullisesti rekrytoidut ravintola-alan ammattilaiset ovat loistava tapa täydentää omaa osaajajoukkoa. Olemme rekrytoineet muun muassa kokkeja ja tarjoilijoita ulkomailta jo yli kymmenen vuoden ajan. Tiedämme siis, miten KV-rekrytoinneissa onnistutaan.

Älä anna osaajapulan jarruttaa kasvua tai heittää kysyntää hukkaan. Kun etsitte kokenutta kumppania, Barona on ratkaisu.

Miksi Barona?

  1. Yli 5000 rekrytoinnin kokemuksella

    Olemme rekrytoineet Pohjoismaihin ulkomailta yli viisi tuhatta henkilöä tuotannon tekijöistä asiantuntijoihin.

  2. Helppo ja luotettava ratkaisu

    Kun valitsette kumppaniksi meidät, voitte keskittyä ydinosaamiseenne ja luottaa, että asiat hoituvat aikataulussa lakien ja säädösten mukaan.

  3. Sujuva prosessi takaa onnistumisen

    Yli 10 vuoden aikana hiottu prosessimme varmistaa onnistumisen rekrytoinnista relokaatioon ja kulttuurivalmennuksiin sekä pitkäaikaiseen sitoutumiseen.

  4. Kaikki yksittäisistä rekrytoinneista laajempiin projekteihin

    Monelleko teillä olisi töitä tarjolla? Löydämme tarvitsemanne osaajat, oli tarpeenne sitten yksi tai kymmeniä kerralla.

  5. Tunnemme työmarkkinat ja kulttuurit

    Eri tehtäviin tarvitaan erilaisia ihmisiä. Me tiedämme, mistä päin maailmaa löytyy teille sopivimmat osaajat.

  6. Vastuullisuus aina kunnossa

    Eettinen toiminta on kansainvälisyyden elinehto. Noudatamme auktorisoituja pelisääntöjä Suomessa ja ulkomailla.

”Tosiasia on, että jos emme olisi aloittaneet kansainvälistä rekrytointia, emme pystyisi nykyisessä muodossa ylläpitämään toimintaamme.”
Satu Vennala
Satu Vennala

Go global -opas kansainväliseen rekrytointiin

🔹 Miten rekrytoidaan ulkomailta? Lataa opas, niin tiedät, miten kansainvälinen rekrytointi toimii ja miten Barona voi olla teille avuksi.

Lataa opas »
Kysymysmerkki

ONKO KIIRE? Hotelli- ja ravintola-alalle on mahdollista saada kansainvälisiä tulijoita hyvin nopealla aikataululla. Motivoituneita, Baronan jo tuntevia ammattilaisia, jotka odottavat innoissaan mahdollisuutta aloittaa työt Suomessa. Ota yhteyttä, niin pannaan pyörät pyörimään.

Mikä Fräntilä
Miksi rekrytoisin ravintola-alalle kansainvälisen osaajan? ”Kohta ei ole varaa sanoa ei”Ajatteletko, että kansainvälinen rekrytointi on monimutkaista? Ei sen tarvitse olla. Syyt sille, etteikö ravintola-alalle kannattaisi palkata kansainvälistä työvoimaa, alkavat käydä vähiin samaa tahtia kuin kotimaiset osaajat.Lue lisää

Työntekijöiden kokemuksia Suomesta

Ronelin ura on kulkenut Filippiineiltä suomalaiseen keittiöön

Filippiineiltä kotoisin oleva Ronel Gebilga työskenteli Yhdysvalloissa kokkina hotelleissa, lomakohteissa ja risteilyaluksilla, mutta kaipasi elämäänsä muutosta. Eurooppa kutsui, ja kohteeksi valikoitui Suomi.

Tustu Ronelin tarinaan

Espanjalainen Zaida sai kausityöstä Lapissa elämyksiä ja uusia ystäviä

Valmistuttuaan yliopistosta espanjalainen Zaida Alvarez halusi nähdä maailmaa ja etsi mahdollisuutta työskennellä ulkomailla. Työ tarjoilijana tuntui hänestä luonnolliselta vaihtoehdolta, sillä hän oli työskennellyt ravintoloissa jo aiemmin Espanjassa.

Tutustu Zaidan tarinaan

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Haluatko jutella lisää? Ota yhteyttä.

Teppo Säkkinen
Teppo Säkkinen
Asiakkuuspäällikkö

Hotelli ja ravintola

+358 44 081 2882teppo.sakkinen@barona.fi
Heidi Berman
Heidi Berman
Asiakkuuspäällikkö

Hotelli ja ravintola

+358 50 347 8813heidi.berman@barona.fi