Kansainvälinen rekrytointi ratkaisuna ravintola-alan osaajapulaan
Kansainvälinen rekrytointi mahdollistaa kasvun ja ratkaisee osaajapulan, silloin kun kotimaiset työmarkkinat eivät riitä. Niin toimintavarmuuden kuin kasvunkin turvaamiseksi osaavia työntekijöitä on rekrytoitava myös ulkomailta.
Baronan kautta vastuullisesti rekrytoidut ravintola-alan ammattilaiset ovat loistava tapa täydentää omaa osaajajoukkoa. Olemme rekrytoineet muun muassa kokkeja ja tarjoilijoita ulkomailta jo yli kymmenen vuoden ajan. Tiedämme siis, miten KV-rekrytoinneissa onnistutaan.
Älä anna osaajapulan jarruttaa kasvua tai heittää kysyntää hukkaan. Kun etsitte kokenutta kumppania, Barona on ratkaisu.
Miksi Barona?
- Yli 5000 rekrytoinnin kokemuksella
Olemme rekrytoineet Pohjoismaihin ulkomailta yli viisi tuhatta henkilöä tuotannon tekijöistä asiantuntijoihin.
- Helppo ja luotettava ratkaisu
Kun valitsette kumppaniksi meidät, voitte keskittyä ydinosaamiseenne ja luottaa, että asiat hoituvat aikataulussa lakien ja säädösten mukaan.
- Sujuva prosessi takaa onnistumisen
Yli 10 vuoden aikana hiottu prosessimme varmistaa onnistumisen rekrytoinnista relokaatioon ja kulttuurivalmennuksiin sekä pitkäaikaiseen sitoutumiseen.
- Kaikki yksittäisistä rekrytoinneista laajempiin projekteihin
Monelleko teillä olisi töitä tarjolla? Löydämme tarvitsemanne osaajat, oli tarpeenne sitten yksi tai kymmeniä kerralla.
- Tunnemme työmarkkinat ja kulttuurit
Eri tehtäviin tarvitaan erilaisia ihmisiä. Me tiedämme, mistä päin maailmaa löytyy teille sopivimmat osaajat.
- Vastuullisuus aina kunnossa
Eettinen toiminta on kansainvälisyyden elinehto. Noudatamme auktorisoituja pelisääntöjä Suomessa ja ulkomailla.
🔹 Miten rekrytoidaan ulkomailta? Lataa opas, niin tiedät, miten kansainvälinen rekrytointi toimii ja miten Barona voi olla teille avuksi.
ONKO KIIRE? Hotelli- ja ravintola-alalle on mahdollista saada kansainvälisiä tulijoita hyvin nopealla aikataululla. Motivoituneita, Baronan jo tuntevia ammattilaisia, jotka odottavat innoissaan mahdollisuutta aloittaa työt Suomessa. Ota yhteyttä, niin pannaan pyörät pyörimään.
Työntekijöiden kokemuksia Suomesta
Ronelin ura on kulkenut Filippiineiltä suomalaiseen keittiöön
Filippiineiltä kotoisin oleva Ronel Gebilga työskenteli Yhdysvalloissa kokkina hotelleissa, lomakohteissa ja risteilyaluksilla, mutta kaipasi elämäänsä muutosta. Eurooppa kutsui, ja kohteeksi valikoitui Suomi.
Espanjalainen Zaida sai kausityöstä Lapissa elämyksiä ja uusia ystäviä
Valmistuttuaan yliopistosta espanjalainen Zaida Alvarez halusi nähdä maailmaa ja etsi mahdollisuutta työskennellä ulkomailla. Työ tarjoilijana tuntui hänestä luonnolliselta vaihtoehdolta, sillä hän oli työskennellyt ravintoloissa jo aiemmin Espanjassa.