Kansainvälinen rekrytointi ratkaisuna hoitajapulaan

Kansainvälinen rekrytointi ratkaisuna hoitajapulaan

Onko organisaatiollanne ongelmia löytää osaavia hoitajia Suomesta? Baronalla on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisistä hoitajarekrytoinneista, ja olemme työllistäneet Suomeen jo satoja hoitajia muun muassa Filippiineiltä. Tänäkin vuonna rekrytoimme satoja hoitajia Filippiineiltä ja Intiasta.

Korkeakoulutettuja ammattilaisia

Osana rekrytointiprosessia kansainväliset hoitajat käyvät 5–8 kuukauden mittaisen kielikoulutuksen. Hoitajat ovat lähtömaassaan opiskelleet yliopistotason tutkinnon ja kartuttaneet käytännön työkokemusta hoitotyöstä, joten voimme taata, että kansainvälisiä hoitajia rekrytoimalla saatte tiimiinne rautaisia ammattilaisia.

Hoitajien koulutus jatkuu myös Suomessa, sillä työn ohessa he opiskelevat oppisopimuksella suomalaisissa oppilaitoksissa hoiva- ja hoitotyötä sekä suomen kieltä. Vuosien aikana rekrytoimamme kansainväliset hoitajat ovat myös jääneet vuosiksi Suomeen töihin, ja he ovat integroituneet työpaikoille ja suomalaiseen yhteiskuntaan erinomaisesti.

Olemme vastuullisuuden suunnannäyttäjä

Meille kansainvälisissä rekrytoinneissa tärkeää on eettisyys ja vastuullisuus, ja olemmekin valinneet paikalliset yhteistyökumppanimme huolella. Emme peri hoitajilta maksuja rekrytoinneista tai koulutuksesta. Tuemme sekä hoitajia että asiakasyrityksiä aina rekrytointiprosessista maahantuloon, asettautumiseen ja perehdyttämiseen. Tukemme hoitajille jatkuu myös perehdytyksen jälkeen, ja autamme heitä sopeutumaan suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin.

Miksi Barona kansainvälisen rekrytoinnin kumppaniksi?

 1. Yli 5000 rekrytoinnin kokemuksella

  Olemme rekrytoineet Pohjoismaihin ulkomailta yli viisi tuhatta henkilöä tuotannon tekijöistä asiantuntijoihin.

 2. Helppo ja luotettava ratkaisu

  Kun valitsette kumppaniksi meidät, voitte keskittyä ydinosaamiseenne ja luottaa, että asiat hoituvat aikataulussa lakien ja säädösten mukaan.

 3. Sujuva prosessi takaa onnistumisen

  Yli 15 vuoden aikana hiottu prosessimme varmistaa onnistumisen rekrytoinnista relokaatioon ja kulttuurivalmennuksiin sekä pitkäaikaiseen sitoutumiseen.

 4. Kaikki yksittäisistä rekrytoinneista laajempiin projekteihin

  Monelleko teillä olisi töitä tarjolla? Löydämme tarvitsemanne osaajat, oli tarpeenne sitten yksi tai kymmeniä kerralla.

 5. Tunnemme työmarkkinat ja kulttuurit

  Eri tehtäviin ja eri aloille tarvitaan erilaisia ihmisiä. Me tiedämme, mistä päin maailmaa löytyy teille sopivimmat osaajat.

 6. Vastuullisuus aina kunnossa

  Eettinen toiminta on kansainvälisyyden elinehto. Noudatamme auktorisoituja pelisääntöjä Suomessa ja ulkomailla.

”Barona mahdollisti minulle työskentelyn maailman onnellisimmassa maassa. Sopeutuminen työpaikalle oli minulle vaivatonta.”
Cyndy Liongson, filippiiniläinen hoitaja
Cyndy Liongson, filippiiniläinen hoitaja

🔹 Miten rekrytoidaan ulkomailta? Lataa opas, niin tiedät, miten kansainvälinen rekrytointi toimii ja miten Barona voi olla teille avuksi.

Lataa opas

Mitä muuta voisit tarvita?

 1. Henkilöstövuokraus nopeasti ja vaivattomasti

  Tarvitsetko joustoa hoitohenkilökunnan tarpeisiin esimerkiksi tuurauksissa tai liiketoiminnan kasvaessa? Haluatko saavuttaa kustannus- ja resurssisäästöjä, kun luotettava kumppani hoitaa puolestasi tai yhdessä kanssasi koko rekrytointiprosessin ja työsuhdehallinnan? Kauttamme henkilöstövuokraus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, teemme satoja rekrytointeja vuodessa.

 2. Suorarekrytointi ja osaamistarpeen sparrailu

  Kauttamme löydät toimialaasi erikoistuneet rekrytoinnin ammattilaiset - yksittäisiin tai toistuviin rekrytointitarpeisiin. Jos uutta henkilöstöä rekrytoidaan jatkuvasti tai toistuvasti, pystymme ottamaan vastuullemme pitkäaikaisen ja suunnitelmallisen rekrytoinnin. Tämän lisäksi voimme kehittää rekrytointien tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ennakoinnilla varmistetaan, että osaajia on saatavilla juuri silloin kun niitä tarvitaan.

Tutustu sote-alan ratkaisuihimme

Olemme apunasi hoitajien ja muiden sote-ammattilaisten rekrytoinneissa

Sote-tiimillämme on pitkä tausta sosiaali- ja terveydenhuoltoalasta sekä ymmärrystä alan vaatimuksista. Autamme sinua niin työvoimapulan ratkaisemisessa kuin liiketoimintasi kehittämisessä. Ole rohkeasti yhteydessä – ratkaistaan haasteet yhdessä.

Yhteyshenkilösi Baronalla

Jessika Villgren
Jessika Villgren
Jenni Sillanpää
Jenni Sillanpää
Asiakkuuspäällikkö, kv-rekrytointi

Sote

+358 50 460 1224jenni.sillanpaa@barona.fi

Lue lisää aiheesta