Sosiaali- ja terveydenhuolto

Sosiaali- ja terveydenhuolto

Sosiaali- ja terveysalaa jylläävät suuret muutokset, mutta tekijöitä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Kun haluat rerkytoida sote-alan työntekijöitä tai etsit tuuraajia sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työvuoroihin tai sijaisuuksiin, me olemme apunasi. Keskity sinä olemaan paras omalla alallasi, me löydämme puuttuvat työntekijät.

Rekrytoimme asiakkaillemme sosiaali- ja terveysalan työntekijöitä Suomesta ja rajojen ulkopuolelta. Hoidamme nopeasti ja joustavasti sijaiset lyhyisiin ja pidempiin tuurauksiin kaikkialle Suomeen. Lisäksi rakennamme asiakkaidemme houkuttelevuutta työnantajana rekrytointimarkkinoinnin ja työnantajamielikuvan kehittämisen keinoin.

Barona sosiaali- ja terveysalan henkilöstökumppanina

  1. Sote-ala muuttuu, mutta työ on aina ihmisten

    Vaikka sote-alan työn arki muuttuu teknologian kehityksen, väestön ikääntymisen, hoitajamitoitusten ja sote-uudistuksen myötä, työntekijät ovat silti ihmisiä – nyt ja tulevaisuudessa. Barona on ihmisten asiantuntija ja erikoistunut löytämään tekijät sinne missä heitä tarvitaan.

  2. Säästä aikaa ja vaivaa

    Jätä tarvittavien työtekijöiden etsiminen meidän huoleksemme. Kun annat Baronan hoitaa rekrytoinnit ja sijaisten buukkaamiset, niihin käytetty aika vapautuu esimiestyöhön ja nykyisten työntekijöiden kohtaamiseen.

  3. Vapauta esimiehet olennaisen ääreen

    Hyvin hoidettu rekryprosessi vaatii aikaa ja keskittymistä. Hoitotyön esimiehen voi olla haastava panostaa rekrytointeihin tai päivän tekijäresurssien varmistamiseen tasapainoillessaan päivittäin esimiestyön, toiminnan laadun kehittämisen ja asiakastyön välillä. Vapauta esimies olennaisen ääreen ja ratkaise henkilöstöresurssit Baronan kautta.

Esimerkkejä palveluistamme

”Baronalta tulee erinomaisia tekijöitä, eikä meille ole koskaan tarjottu tehtävään soveltumattomia ehdokkaita. Rekrytoinnista ei tarvitse stressata.”
Kaj Ignatjew, toimitusjohtaja, AddSecure Smart Care
Kaj Ignatjew, toimitusjohtaja, AddSecure Smart Care

Yhteystietomme

Jessika Villgren
Jessika Villgren
Jenni Sillanpää
Jenni Sillanpää
Asiakkuuspäällikkö, kv-rekrytointi

Sote

+358 50 460 1224jenni.sillanpaa@barona.fi