Kesä­työn­tekijöiden rekrytointi kesäksi 2023

Kesä­työn­tekijöiden rekrytointi kesäksi 2023

Haluatko varmistua, että kesätyöntekijöiden rekrytointi onnistuu? Että palvelette asiakkaitanne sujuvasti läpi kesän? Että kesätyöpaikkojenne hakemisesta ja tekemisestä tulee mukava kokemus?

Hyvä, niin pitääkin!

Neljä syytä valita Barona

 1. Kymmeniä tuhansia kesätyönhakijoita

  Viime kesäksi meillä oli yli 20 000 kesätyönhakijaa ja ensi kesäksi olemme tehneet hakemisesta helpompaa kuin koskaan – yksi hakemus riittää.

 2. Kokemusta alalle kuin alalle

  Meiltä löytyy niin hakijoita kuin rekrytoinnin osaamista alalle kuin alalle. Tiedämme, mitä taitoja tarvitaan varastolla ja mitä taloushallinnossa.

 3. Hanskassa markkinointi ja työanantajamielikuva

  Haluatteko, että kesä­työn­tekijöiden rekrytointi vahvistaa brändiänne? Alan kustannus­tehokkain in-house-tiimimme voi tukea työn­antaja­mieli­kuvanne kehittämisessä.

 4. Nopeutta, tehoa ja luotettavuutta

  Säästä omaa aikaasi ja anna rekrytoinnit ammattilaisten käsiin. Me voimme olla avuksi myös hyvin nopealla aikataululla.

Hyvän kesän resepti

Ota hyöty Baronan mainoskampanjasta

Yksi hakemus riittää

Työpaikkailmoitus auki ja asia kunnossa? No, hyvällä tuurilla. Käytännössä hakijamarkkinointi on erittäin tärkeää, jotta saa riittävästi sopivia ehdokkaita. Sosiaalisen median kanavista on helppo tavoittaa tuhatmäärin sellaisia mahdollisia työnhakijoita, jotka eivät muuten olisi koskaan työpaikkailmoitusta nähneetkään. Tai enemmän.

Kaikki hyöty Baronan kesätyökampanjasta?

 • ENSIMMÄISTÄ KERTAA YKSI HAKEMUS RIITTÄÄ. Kaikkia Baronan satoja kesätyöpaikkoja voi hakea helposti yhdellä hakemuksella.
 • MILJOONAN SILMÄPARIN ETEEN. Baronan kesätyökampanjan on määrä tavoittaa miljoona Suomessa asuvaa henkilöä juuri niissä kanavissa, joita potentiaaliset kesätyöntekijät käyttävät.

Haluatko myös ihan oman kampanjan? Oikein rakennettu kampanja houkuttelevilla sisällöillä on helppo tapa erottua kilpailijoista. Sen voi toteuttaa alan kustannustehokkain in-house-tiimimme.

Erotinviiva

Kokemuksia Baronasta kesä- ja kausirekrytointien kumppanina

Miten olemme olleet avuksi, kun asiakkaamme ovat tarvinneet työntekijöitä kesäksi tai kausien vaihteluun? Näin:

Erotinviiva

Työnantaja­mieli­kuvalla on väliä

Kesätyöntekijöiden rekrytoinnin hyvällä hoidolla voi olla kauas yhtä kesää pidemmälle kantavat vaikutukset. Onnistuminen ei ole rakettitiedettä mutta perustuu selvään prosessiin ja määrätietoiseen tekemiseen, jossa viestinnällä ja markkinoinnilla voi olla suuri merkitys. Siksi on aina tärkeää puhua työnantajamielikuvan kehittämisestä.

Brändi 💙 kesätyöt
Brändi 💙 kesätyötJollekin yrityksesi brändi on sitä, miten viestintä onnistui ”siinä yhdessä kesärekryssä kymmenen vuotta sitten”.Lue juttu

Erotien osien välissä

Prosessi kuntoon – tavoitteena selvä, sujuva ja innostava

Millaisista palasista hyvä kesätyöntekijöiden rekrytointiprosessi koostuu? Kymmenen vinkin oppaassamme rakennamme kokonaisuuden ajankäytön, resurssien ja viestinnän varaan – ne ovat kaikki tärkeitä, kun prosessista halutaan kaikille osapuolille selvä, sujuva ja innostava. Epämääräisyys ja kiire ovat merkkejä epäonnistumisesta.

Lue opas: 10 vinkkiä kesärekrytointeihin

Erotin osien välissä

Keväällä pitää olla jo ripeä

Paras aika kesärekrytointien suunnitteluun on alkusyksy, mutta mitä jos se juna meni jo? Onko kevätkaudella auttamatta liian myöhäistä? Ei, mutta kannattaa olla ajoissa – kilpailu työntekijöistä on vuosi vuodelta kovempaa. Baronan Laura Hannilan kirjoitus kertoo, millaisissa asioissa kumppanilta saa apua. Vaikka olisikin myöhässä.

Älä odottele
Älä odottele”Kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa on sama ilmiö kuin joulussa: se alkaa aikaisemmin vuosi vuodelta.”Lue juttu

Erotin osien välissä

Voisimmeko olla avuksi? Ota yhteyttä!

Jos sinulla on kysyttävää tai kaipaat kumppania sparrailuun, ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö helposti tällä botilla. Sen avulla löydät meiltä kaikille aloille asiantuntijan, joka osaa olla avuksi.

Erotin osien välissä