Ravintola-alan koulutukset

Ravintola-alan koulutukset

Koutsit – uudenlainen ravintola-alan valmennusverkosto

Koutsit tarjoaa kokonaisvaltaisia valmennusratkaisuja ravintola-alalle. Koutsit valmentaa ravintola-alan perustaitoja, myyntitekniikoita, työhyvinvointia ja johtamista uusille tulokkaille, ammattilaisille, esimiehille ja yrittäjille.

Koutsit räätälöivät valmennukset aina valmennettavien mukaan sopimaan ravintolan konseptiin, tuotevalikoimaan sekä henkilökunnan ja kehittämistarpeiden mukaan. Koutsit ovat kuin lähestyttäviä kollegoita, jotka tuntevat ravintolatyön arjen, ja jakavat omia kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjä.

Ravintola-alan koulutukset toteuttaa Baronan kumppani Koutsit. Lue lisää valmennuksista Koutsien sivuilla »

Palvelumme

  • Valmennukset. Ravintolatyössä riittää jatkuvasti uutta opittavaa uusille tulokkaille, ammattilaisille sekä myös urapolulla kiipeämistä suunnitteleville. Valmennukset ovat kustannuksiltaan järkevä tapa ylläpitää henkilökunnan ammattitaitoa. Ulkopuolinen valmentaja osaa katsoa työpisteitä ja tekemistä uusin silmin ja näin tuoda uusia ideoita tuntien ravintolatyön realiteetit ja kipupisteet. Valmennuksissa hyödynnetään sekä verkkosisältöjä ja livetilanteita: Osallistujat voivat opiskella perustiedot verkosta etukäteen, ja paikan päällä keskitytään syventäviin asioihin ja käytännön harjoituksiin.

  • Ravintolan johdon verkkovalmennukset. KoutsitBusiness on verkkoympäristö, jonka jatkuvasti päivittyvät sisällöt koostuvat yrityksen johtoa ja esihenkilöitä kiinnostavasta sisällöstä. Kalenterissa on verkkokoutsauksia, livekeskusteluita ja yksilökoutsauksia. Siellä on mahdollisuus verkostoitua, tehdä bisnestä, saada ja antaa vertaistukea, kehittyä, kehittää ja saada uusia näkökulmia palvelualan yrityksesi toimintaan, tiimiisi ja ennen kaikkea henkilökohtaiseen ajatteluusi. KousitBusiness ja tiimillesi tarkoitettu KoutsitAkatemia on suunniteltu niin, että voitte porukalla kehittyä omista näkökulmistanne käsin.

  • Ravintolahenkilöstön verkkovalmennukset. KoutsitAkatemia on palvelualojen ammattilaisten valmentamiseen tarkoitettu oppimisympäristö, joka keskittyy palvelu- ja myyntitaitojen kehittämiseen. KoutsitAkatemian sisältö koostuu valmennussisällöistä, urapolkuvalmennuksista, yksilö- ja tiimikoutsauksista sekä yksittäisistä täsmävalmennuksista. KoutsitAkatemia sopii sekä uraansa aloittaville että alan ammattilaisille.

  • Oma akatemia. Oma akatemia on verkossa toimiva ravintolan oppimiskeskus ja materiaalipankki. Se on kehitetty ravintoloita varten, jossa ravintolan sisäiseen käyttöön tarkoitettu valmennus- ja perehdytysmateriaali pysyy tallessa ja aina ajan tasalla. Se on henkilöstöetu, jota sponsoroi työnantajan sponsoroima, ja sopii eri tasoisille ravintola-alan osaajille. Työntekijöille luodaan omat henkilökohtaiset tunnukset järjestelmään, jossa heille on laadittu Koutsien ja ravintolan johdon toimesta valmennusohjelma. Ohjelmaa voi opiskella omaan tahtiin puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Palvelu on helppokäyttöinen, sisältö on ammattitaitoista, mutta rentoja. Valmennukset voivat sisältää videoita, kuvaa, tekstiä ja tehtäviä.

  • Konsultointi. Konsultoinnin tarkoituksena on tarjota käytännönläheisiä ratkaisuja ravintola-alan yrittäjien ja johtajien haasteisiin, esimerkiksi uuden ravintolan perustamiseen, ravintolakonseptin uudistamiseen tai arjen juoksevien asioiden tehokkaampaan hoitamiseen liittyen. Yhteistyö räätälöidään aina yrittäjän toiveiden mukaan ja voi sisältää mm. vapaamuotoista ajatustenvaihtoa, selvityksiä, palvelumuotoilua, konseptisuunnittelua ja liiketoiminnan kehittämistä. Sparrauksen lisäksi pakettia voidaan täydentää valmentamalla henkilökuntaa livenä tai verkossa Oma akatemian kautta.

Yhteystietomme

Johanna Wegelius
Johanna Wegelius
Growth Director

Hotelli ja ravintola

+358 43 826 5518johanna.wegelius@barona.fi
Maria Nyman
Maria Nyman
Palvelujohtaja

Hotelli ja ravintola

+358 50 336 8211maria.nyman@barona.fi
Asiantuntijamme hotelli- ja ravintola-alalleHaluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Kun asioit kanssamme, asioit aina hotelli- ja ravintola-alan asiantuntijan kanssa.Katso horeca-alan palvelut