Ravintola-alan koulutukset

Ravintola-alan koulutukset

Koutsit – uudenlainen ravintola-alan valmennusverkosto

Koutsit tarjoaa kokonaisvaltaisia valmennusratkaisuja ravintola-alalle. Koutsit valmentaa ravintola-alan perustaitoja, myyntitekniikoita, työhyvinvointia ja johtamista uusille tulokkaille, ammattilaisille, esihenkilöille ja yrittäjille.

Koutsit räätälöivät valmennukset aina valmennettavien mukaan sopimaan ravintolan konseptiin, tuotevalikoimaan sekä henkilökunnan ja kehittämistarpeiden mukaan. Koutsit ovat kuin lähestyttäviä kollegoita, jotka tuntevat ravintolatyön arjen, ja jakavat omia kokemuksiaan ja parhaita käytäntöjä.

Ravintola-alan koulutukset toteuttaa Baronan kumppani Koutsit. Lue lisää valmennuksista Koutsien sivuilla »

Palvelumme

  1. Tehovalmennukset

    Ravintolatyössä riittää jatkuvasti uutta opittavaa uusille tulokkaille, ammattilaisille sekä myös urapolulla kiipeämistä suunnitteleville. Valmennukset ovat kustannuksiltaan järkevä tapa ylläpitää henkilökunnan ammattitaitoa. Ulkopuolinen valmentaja osaa katsoa työpisteitä ja tekemistä uusin silmin ja näin tuoda uusia ideoita tuntien ravintolatyön realiteetit ja kipupisteet. Valmennuksissa hyödynnetään sekä verkkosisältöjä ja livetilanteita: Osallistujat voivat opiskella perustiedot verkosta etukäteen, ja paikan päällä keskitytään syventäviin asioihin ja käytännön harjoituksiin.

  2. Digiperehdytys

    Digiperehdytys on käytännönläheinen ja kustannustehokas ajasta ja paikasta riippumaton perehdytysmalli. Se skaalautuu kätevästi eri kokoisille ryhmille ja mahdollistaa näin aina tasalaatuisen kokemuksen työntekijälle. Perehdytys voidaan yhdistää myös yrityksen jo olemassa olevaan perehdytysmateriaaliin. Digiperehdytys on loistava keino startata ja aktivoida työhteisö vaikkapa myyntivalmennusta rakentaessa. Perehdytyksessä hyödynnetään pelillisyyttä, jonka avulla oppiminen on mielekästä ja työntekijä sisäistää asiat nopeasti. Digiperehdytys sopii sekä uraansa aloittaville että alan ammattilaisille.

  3. Konsultointi

    Konsultoinnin tarkoituksena on tarjota käytännönläheisiä ratkaisuja ravintola-alan yrittäjien ja johtajien haasteisiin, esimerkiksi uuden ravintolan perustamiseen, ravintolakonseptin uudistamiseen tai arjen juoksevien asioiden tehokkaampaan hoitamiseen liittyen. Yhteistyö räätälöidään aina yrittäjän toiveiden mukaan ja voi sisältää mm. vapaamuotoista ajatustenvaihtoa, selvityksiä, palvelumuotoilua, konseptisuunnittelua ja liiketoiminnan kehittämistä. Sparrauksen lisäksi pakettia voidaan täydentää valmentamalla henkilökuntaa livenä tai verkossa Oma akatemian kautta.

Yhteystietomme

Johanna Wegelius
Johanna Wegelius
Growth Director

Hotelli ja ravintola

+358 43 826 5518johanna.wegelius@barona.fi
Maria Nyman
Maria Nyman
Palvelujohtaja

Hotelli ja ravintola

+358 50 336 8211maria.nyman@barona.fi
Asiantuntijamme hotelli- ja ravintola-alalleHaluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Kun asioit kanssamme, asioit aina hotelli- ja ravintola-alan asiantuntijan kanssa.Katso horeca-alan palvelut