Etsitkö hoitajia?

Etsitkö hoitajia?

Kun haluat rekrytoida sote-alan työntekijöitä tai etsit tuuraajia sosiaali- ja terveydenhuoltoalan työvuoroihin tai sijaisuuksiin, olemme apunasi. Kauttamme löydät sosiaali- ja terveysalan työntekijöitä nopeasti ja joustavasti lyhyisiin tai pidempiin tuurauksiin kaikkialle Suomeen.

Hoitajien vuokraus Baronan kautta

  1. Henkilöstövuokraus

    Tarvitsetko joustoa hoitohenkilökunnan tarpeisiin esimerkiksi tuurauksissa tai liiketoiminnan kasvaessa? Haluatko saavuttaa kustannus- ja resurssisäästöjä, kun luotettava kumppani hoitaa puolestasi tai yhdessä kanssasi koko rekrytointiprosessin ja työsuhdehallinnan? Kauttamme henkilöstövuokraus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, teemme satoja rekrytointeja vuodessa.

  2. Suorarekrytointi

    Kauttamme löydät toimialaasi erikoistuneet rekrytoinnin ammattilaiset. Jos uutta henkilöstöä rekrytoidaan jatkuvasti tai toistuvasti, pystymme ottamaan vastuullemme pitkäaikaisen ja suunnitelmallisen rekrytoinnin. Tämän lisäksi kehitämme rekrytointien tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ennakoinnilla varmistetaan, että osaajia on saatavilla juuri silloin kun niitä tarvitaan.

  3. Kansainvälinen rekrytointi

    Suomeen tarvitaan tällä vuosikymmenellä kymmeniätuhansia hoitajia lisää. Kansainvälinen rekrytointi on vastaus tämän hetken ongelmaan, eli mistä löytää ammattitaitoista ja alalle sopivaa henkilöstöä. Rekrytoimme tänäkin vuonna satoja hoitajia Filippiineiltä ja Intiasta, missä hoitajia koulutetaan yli oman tarpeen. Meille toiminnassa tärkeää on eettisyys ja vastuullisuus. Intressimme on rekrytoida Suomeen pitkäaikaisia työntekijöitä, sillä hoitajapula ei tule lähivuosina helpottamaan.

Olemme apunasi rekrytoinneissa

Baronalla sinua on palvelemassa monipuolinen ja erittäin osaava tiimi, jolla on pitkä tausta sosiaali- ja terveydenhuoltoalasta sekä ymmärrystä alan vaatimuksista. Autamme sinua niin työvoimapulan ratkaisemisessa kuin liiketoimintasi kehittämisessä. Ole rohkeasti yhteydessä, ratkaistaan haasteet yhdessä.

Yhteyshenkilösi Baronalla

Jessika Villgren
Jessika Villgren
Frida Anthoni
Frida Anthoni
Jenni Sillanpää
Jenni Sillanpää
Asiakkuuspäällikkö, kv-rekrytointi+358 50 460 1224jenni.sillanpaa@barona.fi

Lue lisää aiheesta