Etsitkö hoitajia tai muita sote-alan ammattilaisia?

Etsitkö hoitajia tai muita sote-alan ammattilaisia?

Kun haluat rekrytoida sote-alan työntekijöitä hoiva-avustajista yksikön johtajiin, Barona on ratkaisu. Kauttamme löydät sosiaali- ja terveysalan työntekijöitä nopeasti ja joustavasti kaikkialle Suomeen. Meillä on kokemusta mm. hoitajien, sosionomien ja yksikön johtajien suorarekrytoinneista sote-alalla.

Sote-tiimimme koostuu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisista, joten tiedämme, minkälaista osaamista erilaisiin tilanteisiin tarvitaan.

Yhtenä ratkaisuna hoitajapulaan rekrytoimme kansainvälisiä hoitajia ulkomailta. Ulkomailta rekrytoidut hoitajat ovat sote-alan ammattilaisia. Tarjoamme heille kielikoulutusta ja järjestämme opintopolun, joka mahdollistaa pätevyyden työskennellä Suomessa. Kansainvälisen rekrytoinnin eettisyys ja vastuullisuus on meille ehdottoman tärkeää.

Olemme apunasi hoitajien ja muiden sote-ammattilaisten rekrytoinneissa

Sote-tiimillämme on pitkä tausta sosiaali- ja terveydenhuoltoalasta sekä ymmärrystä alan vaatimuksista. Autamme sinua niin työvoimapulan ratkaisemisessa kuin liiketoimintasi kehittämisessä. Ole rohkeasti yhteydessä – ratkaistaan haasteet yhdessä.

Miksi sote-alan ammattilaisia Baronan kautta?

  1. Henkilöstövuokraus nopeasti ja vaivattomasti

    Tarvitsetko joustoa hoitohenkilökunnan tarpeisiin esimerkiksi tuurauksissa tai liiketoiminnan kasvaessa? Haluatko saavuttaa kustannus- ja resurssisäästöjä, kun luotettava kumppani hoitaa puolestasi tai yhdessä kanssasi koko rekrytointiprosessin ja työsuhdehallinnan? Kauttamme henkilöstövuokraus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti, teemme satoja rekrytointeja vuodessa.

  2. Suorarekrytointi ja osaamistarpeen sparrailu

    Kauttamme löydät toimialaasi erikoistuneet rekrytoinnin ammattilaiset - yksittäisiin tai toistuviin rekrytointitarpeisiin. Jos uutta henkilöstöä rekrytoidaan jatkuvasti tai toistuvasti, pystymme ottamaan vastuullemme pitkäaikaisen ja suunnitelmallisen rekrytoinnin. Tämän lisäksi voimme kehittää rekrytointien tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ennakoinnilla varmistetaan, että osaajia on saatavilla juuri silloin kun niitä tarvitaan.

  3. Teemme kansainvälistä rekrytointia

    Suomeen tarvitaan tällä vuosikymmenellä kymmeniätuhansia hoitajia lisää. Kansainvälinen rekrytointi on vastaus tämän hetken ongelmaan, eli mistä löytää ammattitaitoista ja alalle sopivaa henkilöstöä. Rekrytoimme tänäkin vuonna satoja hoitajia Filippiineiltä ja Intiasta, missä hoitajia koulutetaan yli oman tarpeen. Meille toiminnassa tärkeää on eettisyys ja vastuullisuus. Intressimme on rekrytoida Suomeen pitkäaikaisia työntekijöitä, sillä hoitajapula ei tule lähivuosina helpottamaan.

Yhteyshenkilösi Baronalla

Jessika Villgren
Jessika Villgren
Frida Anthoni
Frida Anthoni
Jenni Sillanpää
Jenni Sillanpää
Asiakkuuspäällikkö, kv-rekrytointi

Sote

+358 50 460 1224jenni.sillanpaa@barona.fi

Lue lisää aiheesta