Tarvitsetko ensi kesänä kesätyöntekijöitä?

Tarvitsetko ensi kesänä kesätyöntekijöitä?

Haluatko olla valmiina ensi kesään ja rekrytoida kesätyöntekijät tulevalle kesälle ajoissa? Oletko ajatellut, että kesärekrytoinnit ovat vuotuinen mahdollisuus napata tulevaisuuden talentit yritykseesi? Kesätyörekrytoinnit vaativat kuitenkin paljon resurssia - eli aikaa ja työvoimaa. Oikealla työryhmällä varmistat, että projekti sujuu suunnitellusti, tiedät kenet sinut pitää sitouttaa projektiin ja sen aikatauluihin, sekä vältät yleisimmät yllättävät tilanteet. Parhaimmassa tilanteessa saat kesätyöntekijät sitoutettua ennen muita.

Jos haluat tukea kesätyörekrytointien järjestämiseen, olemme täällä ja sparrailemme mielellämme tilannettasi!

Nuoret työelämän ytimessä

Työelämän murroksen ytimessä ovat nuoret, jotka etsivät ensi kesäksi kenties elämänsä ensimmäistä kesätyöpaikkaa. Tämän hetken kuumimpia avainsanoja kesätyörekrytoinnissa onnistumiseen ovat vastuullisuuden lisäksi nuorten kynnyksen madaltaminen tulla työelämään sekä nuoren kohtaaminen työpaikalla. Pelkällä palkalla saattaa olla hyvin pieni vaikutus työpaikan valintaan.

Sen sijaan mielikuvalla on iso vaikutus päätökseen. Nuoren kesätyönhakijan kokemukseen työpaikan valinnasta vaikuttaa kavereiden suositukset sekä yleinen fiilis työnantajasta, johon voi vaikuttaa työnantajamielikuvaa vahvistamalla niin markkinoinnin kuin erinomaisen viestinnänkin avulla - hyvästä hakijakokemusta puhumattakaan.

Kesätyörekrytoinnit onkin vuotuinen mahdollisuus loistaa esimerkillisenä työnantajana, josta nuoret jakavat positiivisia kokemuksiaan toisilleen.

Tiesitkö muuten, että voimme auttaa sinua myös työnantajamielikuvan kehittämisessä ja hakijamarkkinoinnissa?

Lataa ilmainen opas: Näin onnistut kesärekryissä – 10 vinkkiä työnantajille

Oppaan avulla tiedät kesärekryjen sudenkuopat ja teet parempia rekrytointeja.