Johda hyvinvointia – pidä huolta työntekijöiden työkyvystä

Johda hyvinvointia – pidä huolta työntekijöiden työkyvystä

Joskus tökkii. Yksittäisellä ihmisellä tai kokonaisella työyhteisöllä. Silloin voi olla vaikea nähdä, mitä korjata. On rohkeutta myöntää tarvitsevansa apua. 

Tarvitsetteko apua? Me Baronalla olemme nähneet monen työyhteisön kipuilun, kasvun ja uuden kukoistuksen. Luomme yritykseesi entistä terveempää työkulttuuria yhdenvertaisuuden, vastuullisuuden ja kaiken kattavan hyvinvoinnin varaan.

Näin voimme olla avuksi

 1. Johtamisen konsultointi ja koulutukset

  🔹 Työkykyjohtamisen konsultointi – yrityksenne työkykystrategia kuntoon.
  🔹 Esihenkilökoulutukset – työkykyjohtaminen käytäntöön läpi yrityksen.
  🔹 Työkykykoordinaattori – ulkoista työkyvyn koordinointi meille.
  🔹 Työkyvyttömyys- ja eläkeriskien konsultointi – ennakoidaan riskit ja estetään ennenaikaiset siirtymiset työkyvyttömyyseläkkeelle.

 2. Työntekijöiden valmennukset

  🔹 Työurahuolto – yksilöllistä uravalmennusta työn ja arjen haasteisiin.
  🔹 Yksilöiden ja ryhmien valmennukset – räätälöidyt valmennukset yrityksen tarpeiden ja tilanteiden ratkaisuun.

Olemme yrityksesi ja työntekijöidesi apuna silloin, kun työterveyshuollon ratkaisut eivät riitä. Valmennamme vuosittain yli 2000:ta henkilöä matkalla kohti kokonais­valtaisempaa hyvinvointia, parempaa työkykyä ja sopivampaa työuraa. Ota yhteyttä!

Näin autamme Osuuskauppa Arinaa

Osuuskaupan työntekijä

Kun Osuuskauppa Arinan henkilöstöhallinnossa mietittiin ratkaisua yli 3000 työntekijän työkyvyn ylläpitoon ja kehittämiseen, ratkaisu oli Barona. Baronan avulla ennaltaehkäistään henkisiä ja fyysisiä työkyvyttömyysriskejä ja autetaan haastavassa tilanteessa olevia työntekijöitä pääsemään hänelle sopivampaan työhön – usein kokonaan uudelle alalle. Lue Arinan kokemuksista »

”Baronan työuravalmentaja Antti ymmärtää meidän työn haasteet ja mahdollisuudet hyvin. Yhteydenpito on vaivatonta, kun on tuttu ihminen, kenen kanssa pohtia vaihtoehtoja.”
Piia Törmä, työhyvinvointiasiantuntija, Osuuskauppa Arina
Piia Törmä, työhyvinvointiasiantuntija, Osuuskauppa Arina

Hyvinvointi tuottaa hyvää työtä – näin mahdollistat sen
Hyvinvointi tuottaa hyvää työtä – näin mahdollistat senJos toivot työntekijöiden siivittävän yrityksesi kohti parempaa tulosta, kiinnostu hyvinvoinnista ennen kuin se on huonolla tolalla.Lue juttu

Mietit vielä?

Jenni Närvä
Työkyvyn johtamisesta hyvinvoinnin johtamiseenPelkällä työkykyjohtamisella ei ratkaista sairauspoissaolojen ja työkyvyttömyyseläkkeiden kasvavaa määrää, kirjoittaa työkyvyn ja hyvinvoinnin HR-johtaja Jenni Närvä.Lue juttu

Osaajapula ei helpotu itsekseen – ratkaise se Baronan kanssa

Ratkaise osaajapula »