Älä anna kasvun hyytyä – ratkaise osaajapula

Älä anna kasvun hyytyä – ratkaise osaajapula

Vanhat keinot eivät riitä osaajapulan ratkaisuun, mutta onneksi on uusia. Testattuja ja hyväksi todettuja. Jos siis työvoimapula vaivaa, ota yhteyttä. Meillä on ratkaisut, joilla yrityksenne kasvu turvataan.

Baronan ratkaisut työvoimapulaan

 1. Rekrytointi ja hakijamarkkinointi

  Perinteinen ilmoittelu työpaikoista harvoin riittää. Siksi pitää panostaa työantajamielikuvaan ja hakijamarkkinointiin.

 2. Rekrytointi kouluttamalla

  Jos työmarkkinoilla ei ole tarpeeksi osaajia, ratkaisu on koulutus. Kun työntekijät rekrytoidaan kouluttamalla, vaikeastikin täytettäviin tehtäviin löytyy motivoituneet, osaavat tekijät.

 3. Kansainvälinen rekrytointi

  Joskus pitää katsoa kauemmas. Kansainvälinen rekrytointi tuo pitkäaikaisen ratkaisun osaajapulaan, kun osaamisen lisäksi huolehditaan sopeutumisen onnistumisesta.

 4. Ulkoistaminen ja konsultointi

  Kaikkea ei tarvitse tehdä omin voimin. Baronan avulla saatte alalle kuin alalle oikean osaamisen ilman kiinteitä kustannuksia – ja kaupan päälle paremman kilpailukyvyn.

Yritys, nyt kansainvälisempi kela päälle

Kansainvälinen rekrytointi. Älä anna osaajapulan jarruttaa kasvua tai heittää kysyntää hukkaan. Suomeen on paljon tulijoita, ja meillä on valmiit keinot saada yrityksenne työvoimapula ratkaistua.

Kansainvälinen rekrytointi »

Rekrytoi kouluttamalla: Jos osaajia löydy, kouluta.

Rekrytoi kouluttamalla. Koulutuksiin yhdistetyt haut saavat keskimäärin 3-kertaisen määrän hakijoita tavallisiin rekrytointeihin verrattuna, kun molemmissa hyödynnetään hakijamarkkinointia.

Rekrytoi kouluttamalla »

Kasvu vailla asiantuntijaa? Tutustu asiantuntijarekrytointiin

Asiantuntijarekrytointi. Varmista, että yrityksenne saa oikeat osaajat oikeaan aikaan. Luota meihin asiantuntijoiden, päälliköiden ja johtajien rekrytoinnissa ja suorahaussa.

Asiantuntijoiden rekrytointi »

Näin asiakkaamme meistä kertovat

Teollisuuden teränvalmistaja TKM TTT:n tarve 20 uudelle työntekijälle kartoitettiin heti ensimmäisessä tapaamisessa haastavaksi. Ratkaisu löytyi hakijamarkkinoinnista.

Lue TKM TTT:n kokemus Baronasta »

Pyörät pyörimään? Ota yhteyttä!

Paavo Saranen
Paavo Saranen
Henri Pynnönen
Henri Pynnönen
Johtaja, asiakakassektorit & -ratkaisuthenri.pynnonen@barona.fi

Mietit vielä?

Ei osaaja­pulaa? Varaudu siis ajoissa!
Ei osaaja­pulaa? Varaudu siis ajoissa!Vaikka osaajapula ei vielä näkyisikään yrityksesi arjessa, varaudu siihen jo nyt. Älä tule yllätetyksi – osaajia ei enää löydy sormia napsauttamalla.Lue juttu

Ei huippuosaajia kaikkeen – keskity osaajastrategiaan

Hyvä osaajastrategia tunnistaa liiketoiminnan kannalta kriittisen osaamisen ja mahdollistaa yrityksen reagointikyvyn. Miten se pitää suunnitella? Kaisa Leskijärvi kertoo.

Lue juttu

Hei, miten teillä oikein voidaan?

Ala johtaa hyvinvointia »