Kirkko ja aukio Fuengirolassa

Töihin aurinkoiseen Fuengirolaan!

Elämäsi seikkailu odottaa Espanjassa – nyt jos koskaan! 🌞 Baronan avulla toteutat työelämän haaveesi ulkomailla esimerkiksi myynnin, asiakaspalvelun tai IT-tuen tehtävissä. Baronan palvelukeskuksessa Fuengirolassa työskentelet pääasiassa suomen kielellä suomalaisille asiakasyrityksillemme.

Sinun ei suinkaan tarvitse olla alan valmis ammattilainen, sillä saat kattavan perehdytyksen. Voit olla juuri opintonsa päättänyt, uusia seikkailuja etsivä osaaja tai vanhan koulukunnan kivenkova ammattilainen, joka etsii itselleen uusia haasteita uuden alan ja maan muodossa.

Avoimet työpaikat Fuengirolassa

Tsekkaa avoimet työpaikat Fugessa tai lähetä avoin hakemus! 👇 Olemme yhteydessä, kun sopiva paikka löytyy. Vamos!

Lähetä avoin hakemus helposti ja nopeasti

Millaista on työskennellä Fuengirolassa?

Baronan palvelukeskus sijaitsee Fuengirolan keskustassa, ja meillä työskentelee lähes 300 baronalaista erilaisissa asiakaspalvelun ja myynnin tehtävissä.

Barona on Aurinkorannikon yksi suurimmista suomalaisia työllistävistä työpaikoista. Meillä on töissä huippuporukka, joka viihtyy yhdessä myös vapaa-ajalla. Aurinkorannikolla et koskaan ole yksin! 😎

Katso lisää videoita Fuengirolasta »

Lotta Sinisalo
”Arjessa on aina ripaus juhlaa”Tällaista on Annan ja Lotan elämä Fuengirolassa.Lue juttu
Elämää ja etätukea Espanjassa
Elämää ja etätukea EspanjassaElina nauttii arjesta Fujitsun IT-tuessa. Työskentely Espanjassa tukee kokonaisvaltaisesti hyvinvointia, ja työkaverit tykkäävät viettää yhdessä aikaa myös töiden ulkopuolella.Lue juttu

6 syytä tulla töihin Fuengirolaan

 1. Helppo muutto – tee töitä suomeksi ja suomalaisten kanssa

  Baronan Fuengirolan palvelukeskukseen on helppo lähteä töihin: saat tukea muuttamiseen, ja paikan päällä sinua odottaa työ, jota tehdään suomalaisten kanssa pääosin suomen kielellä.

 2. Lämmin ja aurinkoinen Fuengirola

  Baronan uudenkarhea palvelukeskus sijaitsee Fuengirolan ytimessä ja tarjoaa huikeat puitteet työskentelylle.

 3. Nauti vapaa-ajasta keskellä huikeita mahdollisuuksia

  Elämä ei todellakaan ole pelkkää työntekoa! Fuengirolassa olet upeiden harrastus- ja aktiviteettimahdollisuuksien ympäröimänä, koko vuoden. Työnantajan puolesta järjestämme myös virkistyspäiviä ja muuta kivaa ohjelmaa.

 4. Upeita työmahdollisuuksia saman katon alla

  Fuengirolan palvelukeskus tarjoaa useita työmahdollisuuksia saman katon alla. Asiakaspalvelua, myyntä, IT-tukea ja paljon muuta.

 5. Kattava perehdytys

  Etkö ole vielä asiakaspalvelun tai IT-alan ammattilainen? Ei haittaa! Me etsimme potentiaalia ja hyviä tyyppejä, joilla on intoa oppia ja kehittyä. Meillä saat kattavan perehdytyksen!

 6. Luotettava ja tunnettu työnantaja

  Barona on Fuengirolan kaupungin jälkeen toiseksi suurin työnantaja. Tarjoamme henkilöstölle modernit ja avarat toimistotilat, päivittäisen aamiaisen sekä erilaista yrityksen tukemaa virkistystoimintaa. Nämä saavatkin kiitosta niin nykyisiltä kuin vanhoilta tekijöiltämme.

IT-alalle Puolaan tai Espanjaan
IT-alalle Puolaan tai EspanjaanBaronan palvelukeskukset Katowicessa ja Fuengirolassa tarjoavat monenlaisia IT-alan töitä.Lue lisää IT-alasta