Onko yrityksenne valmis kansainvälisen työvoiman palkkaamiseen?

Onko yrityksenne valmis kansainvälisen työvoiman palkkaamiseen?

Kansainvälinen rekrytointi ei ole enää etäinen mahdollisuus tai viimeinen vaihtoehto, vaan selkeä valinta silloin, kun yritys haluaa varmistaa kasvun edellytykset ja luoda pohjan organisaationsa osaamiselle myös tulevaisuudessa.

Rohkeat yritykset eivät jää tuleen makaamaan, kun osaavasta työvoimasta käydään kovaa globaalia kilpailua. Yhä useampi yritys toimialasta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta harkitsee osaavien työntekijöiden rekrytointia ulkomailta.

Kansainvälinen rekrytointi eroaa paikoittain merkittävästi perinteisestä, kotimaassa tehdystä rekrytoinnista. Lisäksi työpaikan dokumentaatio sekä nykyinen työyhteisö pitää valmistaa kansainvälistä työvoimaa varten. Onko teidän työyhteisönne tähän valmis?

Baronalta saat avaimet käteen -paketin, jossa tarjoamme kaiken monikanavaisesta rekrytoinnista työntekijän kotouttamiseen sekä nykyisen työyhteisön perehdyttämiseen.

Case Škoda Group Region North: Kansainvälinen rekrytointi vahvistaa pitkäaikaista yhteistyötä
Case Škoda Group Region North: Kansainvälinen rekrytointi vahvistaa pitkäaikaista yhteistyötäŠkoda Group Region Northille apu on löytynyt kansainvälisestä rekrytoinnista.Lue lisää »

Baronan palvelut kansainväliseen rekrytointiin

 1. Rekrytointi ulkomailta ja suorahaku

  Etsimme teille osaajat tuotannon tehtävistä asiantuntijoihin ja johtoon monipuolisten kanavien avulla. Löydämme koulutetut osaajat kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Toteutamme rekrytoinnit vastuullisesti kansainvälisiä pelisääntöjä noudattaen. Tutustu suorahakuun.

 2. Relokaatiopalvelut

  Tuemme ulkomailta saapuvaa työntekijää lupa- ja viranomaisasioissa. Tuemme myös perheen integroitumisessa, ja autamme myös puolisoa työpaikan löytämisessä.

 3. Kotouttamisprosessi

  Tarjoamme työntekijöille koutouttamispalvelut kielikoulutuksesta lähtien.

 4. Monikulttuurisen työyhteisön rakentaminen ja rakentaminen

  Osana uuden työntekijän perehdytysprosessia tuemme myös nykyisen työyhteisön perehdyttämisessä. Tällä pyrimme edistämään uuden työntekijän sitoutumista ja työhyvinvointia.

Opas kansainvälinen rekrytointi

🔹 Miten rekrytoidaan ulkomailta? Lataa opas, niin tiedät, miten kansainvälinen rekrytointi toimii ja miten Barona voi olla teille avuksi.

Lataa opas »

Barona – suomalainen kansainvälisen työvoiman ammattilainen

Kansainvälinen rekrytointi on toimiva ja pitkäkestoinen ratkaisu teollisuuden kasvavaan osaajatarpeeseen. Luomamme laadukas ja vastuullinen rekrytointi- ja valintaprosessi on turvallinen ja helppo valinta asiakkaalle. Hoidamme asiakkaan puolesta maahanmuutto- ja relokaatioprosessin ja tarjoamme kattavan valmennusmateriaalin perehdytyksen tueksi.

 • Yli 10 vuoden kokemus ja vahva näyttö onnistumisista. Olemme tehneet yli 5000 onnistunutta kansainvälistä rekrytointia. Olemme rekrytoineet teollisuuden ammattilaisia valmistavasta teollisuudesta asennuksiin ja työnjohtoon.
 • Autamme asiakkaitamme rekrytoinnissa ja rekrytoimme ulkomaalaisia työntekijöitä aina yhteistyössä asiakkaan kanssa
 • Tunnemme markkinan osaavan työvoiman saatavuuden osalta ammattiryhmittäin.
 • Ruotsin, Norjan, Tanskan, Puolan ja Slovakian kansainvälisten toimistojemme, Euroopan alihankintaverkostojemme sekä Filippiineillä toimivan yhteistyökumppanin avulla rekrytoimme eettisesti ja vastuullisesti.
 • Toimimme yhteistyössä sekä lähtö- että kohdemaiden toimijoiden ja viranomaisten kanssa.
Baronan kautta meille rekrytoidut henkilöt ovat oikeasti soveltuneet meille, niin osaamiseltaan kuin luonteeltaan. Baronalla on selkeästi ymmärrys meidän alaamme, siihen mitä teemme ja minkälaisia ihmisiä tarvitsemme.
Mervi Tarvainen, Helsingin varikon päällikkö, Škoda Group Region North
Mervi Tarvainen, Helsingin varikon päällikkö, Škoda Group Region North

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

Case Danfoss: Englanninkielinen oppisopimus tuo ratkaisun työntekijäpulaan
Case Danfoss: Englanninkielinen oppisopimus tuo ratkaisun työntekijäpulaanDanfoss päätti laajentaa hakua kansainvälisiin osaajiin ja alanvaihtajiin englanninkielisillä oppisopimuskoulutuksilla.Lue lisää »

Webinaari: Kansainvälinen rekrytointi teollisuusyrityksissä

Haluatko jutella lisää? Ota yhteyttä.

Markku Vihma
Markku Vihma
Myyntijohtaja, teollisuus

Teollisuus, Engineering, Tekniikka ja Asennus, ...

+358 40 830 7621markku.vihma@barona.fi