Laskutuksen ja perinnän ulkoistaminen

Laskutuksen ja perinnän ulkoistaminen

Haluatteko virtaviivaistaa laskutusta? Entä huolehtia virheettömästä laskutuspalvelusta, kun transaktioiden määrä on valtava? Tai olla varmoja siitä, että laskutuksessa toimitaan lainsäädännön mukaan ja muutokset päivitetään ketterästi käytäntöön?

Baronalla hoidamme koko laskutusketjun monen vuoden, kymmenien suurasiakkaiden ja satojentuhansien loppuasiakkaiden kokemuksella. Laskutuksen ja perinnän ulkoistusratkaisumme on suunniteltu tehostamaan sinun kassavirtaasi, optimoimaan resurssit ja automatisoimaan prosessi parhaan asiakaspalvelun saavuttamiseksi.

Laskutuksen ja perinnän ulkoistuspalvelumme

 1. Massalaskutukset, yksittäislaskutukset ja läpilaskutukset

 2. Myyntireskontran hoito

 3. Perintä ja saatavien hallinta

 4. Sopimuksenhallinta ja tiedonvaihto

 5. Laskutukseen liittyvän lainsäädännön ja eri toimialojen suositusten seuranta sekä muutosten vienti proaktiivisesti käytäntöön

Miksi ulkoistaa laskutus ja perintä Baronalle

 1. Valtava volyymi takaa hiotun prosessin

  Laskutamme asiakasyritystemme kautta satoja- ja satojatuhansia eri toimialojen palveluiden loppukäyttäjiä. Järjestelmiemme, prosessiemme ja asiantuntijoidemme käsien läpi virtaava valtava massa takaa, että palvelumme on viimeisen päälle hiottu.

 2. Toimiala- ja yrityskohtainen erikoistuminen

  Hoidamme mm. energia-alan, finanssi- ja vakuutusalan sekä operaattoreiden laskutusta ja perintää. Mukautuminen alan erityisvaatimuksiin ja jokaisen asiakasyrityksemme tapoihin on meille arkipäivää. Yrityksesi laskutusta tai perintää hoitavat aina alalle dedikoituneet ammattilaiset.

 3. Automatiikka ja tekoäly tehostavat

  Laskutusta ja perintää tehostavat robotiikan ja tekoälyn avulla luodut ratkaisut. Kun ulkoistat laskutuksen ja perinnän meille, modernisoimme prosessin ja tuomme mukaan ihmisten ammattitaidon rinnalle nykypäivän teknologian – sujuvamman asiakaskokemuksen ja tehokkaamman prosessin vuoksi.

 4. Kotiutat eurosi, optimoit resurssisi

  Kun ulkoistat laskutuksen ja maksuvalvonnan, omat työntekijäsi voivat keskittyä ydinliiketoimintaasi. Lupaamme, että koko prosessi on tehokkaampi – onhan laskutuksen ja perinnän hoitaminen meidän erikoisalaamme. Modernit työkalut käyttöön, ja voit odottaa myös lyhyempiä maksuaikoja ja pienempiä luottotappioita.

Yhteystietomme

Janne Heikkilä
Janne Heikkilä
Sales and Growth Director

Asiakaspalvelu, Myynti ja kauppa, Palvelukeskukset

+358 50 506 7455janne.heikkila@barona.fi
Niko Savikko
Niko Savikko
Development Manager

Palvelukeskukset

+358 45 636 5550niko.savikko@barona.fi
Mikko Virmasalo
Mikko Virmasalo
Sales and Solution Manager

Palvelukeskukset

+358 50 595 0184mikko.virmasalo@barona.fi
Mitä muuta tarjoamme taloushallintoon?Onko tarpeesi rekrytoida taloushallinnon osaajia suoraan omaan tiimisi vakituisesti tai määräaikaisesti? Tai resursoida asiantuntemusta ulkopuolisella osaajalla?Katso palvelut taloushallintoon