Palvelu Teknisten asiantuntijoiden rekrytointi

Rekrytoinnin palveluratkaisut teknisille aloille

Rekrytointikonsulttimme ovat erikoistuneet teknisten asiantuntijoiden rekrytointeihin ja suorahakupalveluun, ja heillä on vahva työkokemus tekniseltä alalta. Kumppaninasi osaamme kertoa, mitä parhaiden asiantuntijoiden rekrytointi vaatii ja mistä heidät löytää. Tyypillisiä hoitamiamme vaativia rekrytointeja teknologiateollisuuden yrityksiin ovat esimerkiksi tuotantopäälliköt, työnjohtajat ja automaatioinsinöörit sekä muut tuotannon tekniset asiantuntijatehtävät.

Osaaminen sekä sen tunnistaminen on aina ollut tärkeää. Taito löytää osaamista korostuu entisestään digitalisaation, globalisaation ja muiden toimintaympäristöämme muuttavien kehitysaskelten myötä.

Veli-Matti Kaunismäki
Palvelujohtaja, Barona Engineering
-image
Ota yhteyttä:
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan rekrytointipalvelun hyödyt

Osaaminen sekä sen tunnistaminen on aina ollut tärkeää. Taito löytää osaamista korostuu entisestään digitalisaation, globalisaation ja muiden toimintaympäristöämme muuttavien kehitysaskelten myötä. HR:n ja rekrytoinnin rooli on, tai ainakin tulisi olla, strateginen sekä aidosti integroitu osa liiketoimintaa sekä sen muutosta. Täten myös HR:ltä ja yritysten rekrytointikumppaneilta vaaditaan aiempaa enemmän erityisosaamista, markkinatuntemusta ja uusia ratkaisuja alati muuttuviin tilanteisiin. Onko teillä tällainen kumppani?

Barona-image
Ota yhteyttä:
Barona
barona-contact-logo
Ota yhteyttä