Palvelu Teknisten asiantuntijoiden rekrytointi

Rekrytoinnin palveluratkaisut teknisille aloille

Rekrytointikonsulttimme ovat erikoistuneet teknisten asiantuntijoiden rekrytointeihin ja suorahakupalveluun, ja heillä on vahva työkokemus tekniseltä alalta. Kumppaninasi osaamme kertoa, mitä parhaiden asiantuntijoiden rekrytointi vaatii ja mistä heidät löytää. Tyypillisiä hoitamiamme vaativia rekrytointeja teknologiateollisuuden yrityksiin ovat esimerkiksi tuotantopäälliköt, työnjohtajat ja automaatioinsinöörit sekä muut tuotannon tekniset asiantuntijatehtävät.

Osaaminen sekä sen tunnistaminen on aina ollut tärkeää. Taito löytää osaamista korostuu entisestään digitalisaation, globalisaation ja muiden toimintaympäristöämme muuttavien kehitysaskelten myötä.

Veli-Matti Kaunismäki
Palvelujohtaja, Barona Engineering
Veli-Matti Kaunismäki-image
Ota yhteyttä:
Veli-Matti Kaunismäki
Liiketoimintajohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan rekrytointipalvelun hyödyt

Osaaminen sekä sen tunnistaminen on aina ollut tärkeää. Taito löytää osaamista korostuu entisestään digitalisaation, globalisaation ja muiden toimintaympäristöämme muuttavien kehitysaskelten myötä. HR:n ja rekrytoinnin rooli on, tai ainakin tulisi olla, strateginen sekä aidosti integroitu osa liiketoimintaa sekä sen muutosta. Täten myös HR:ltä ja yritysten rekrytointikumppaneilta vaaditaan aiempaa enemmän erityisosaamista, markkinatuntemusta ja uusia ratkaisuja alati muuttuviin tilanteisiin. Onko teillä tällainen kumppani?

Asiantuntemus

Tunnemme työmarkkinat ja yritysten toimintaympäristön. Tiedämme miten ja mistä osaajat houkutellaan. Asioit meillä aina oma toimialasi asiantuntijan kanssa. Konsulttiemme tekninen tausta auttaa meitä ymmärtämään asiakkaidemme tilanteita ja palvelutarpeita perusteellisesti. Rekrytointiin vaaditaan verkostoja, rekrytointiprosessin laadukasta hallintaa sekä asiantuntijan osaamisen ja toiveiden ymmärrystä.

Osaajien houkuttelu

Olemme hakijamarkkinoinnin edelläkävijä ja toteutamme hyvin innovatiivisia ja kustannustehokkaita rekrytointikampanjoita, jotka samalla vahvistavat myös työnantajabrändiänne. Kumppaninasi osaamme kertoa, mitä parhaiden asiantuntijoiden rekrytointi vaatii ja mistä heidät löytää. Tyypillisiä hoitamiamme vaativia rekrytointeja teknologiateollisuuden yrityksiin ovat esimerkiksi tuotantopäälliköt, työnjohtajat ja automaatioinsinöörit sekä muut tuotannon tekniset asiantuntijatehtävät. Lisäksi rekrytoimme kuukausittain useita rakennusteollisuuden teknisiä toimihenkilöitä työmaainsinööreistä vastaaviin työnjohtajiin.

Räätälöity palvelutarjonta

Rekrytointiprosessimme aluksi räätälöimme juuri sinun tarpeeseesi soveltuvan rekrytointikampanjan, jossa hyödynnämme kustannustehokkaasti oikean kohderyhmän medioita. Avoimen hakukampanjan lisäksi tarjoamme laadukkaan ja tuloksekkaan suorahakupalvelun, jolla tavoitat myös passiiviset työnhakijat. Palveluratkaisuillamme vastaamme osasta koko prosessianne ja tuemme teitä loppuun asti – hyvin joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Barona blogi