Relokaatiopalvelut

Relokaatiopalvelut

Hyvin suunniteltu ja ammattimainen relokaatio, eli asettautuminen, takaa uudelle kansainväliselle työntekijälle sujuvan aloituksen työskentelyyn uudessa maassa. Lisäksi sujuvasti hoidettu relokaatio tuo vastuulliselle työnantajalle merkittävän kilpailuedun, kun maailmanlaajuinen kilpailu parhaista osaajista käy kuumana. Baronan relokaatiopalveluista vastaa Finland Relocation Services kolmenkymmenen vuoden kokemuksella.

Jos et halua viettää aikaa selvitellen viranomaisasioita ja etsien asuntoa, jätä koko relokaatio meidän huoleksemme. Teemme uuteen maahan asettautumisesta sujuvaa sekä työnantajalle että työntekijälle.

Miksi relokaatiokumppaniksi Finland Relocation Services?

 1. Joustava ja tehokas prosessi paikasta riippumatta

  Jos haluat työntekijällesi yksilöllistä apua relokaatioon, käänny puoleemme. Yhdistämme vahvan asiantuntemuksemme ja uusimman teknologian, jotta työntekijäsi olisi juuri hänen omista lähtökohdistaan ja tavoitteistaan mahdollisimman vaivatonta muuttaa, asettua ja aloittaa paitsi työt myös elämä uudessa kotimaassa.

 2. Monipuolinen palveluvalikoima

  Relokaatiopalveluista rakennetaan jokaista varten juuri oikenlainen kokonaisuus, joten voimme olla apunasi niin lyhyissä kuin pidemmissäkin työsuhteissa ja erilaisissa perhetilanteissa.

 3. Kokemus ja asiantuntemus

  Finland Relocation Services on Suomen kokenein relokaatioyritys. Vuodesta 1994 alkaen olemme auttaneet jo yli 30 000 ihmistä asettumaan Suomeen onnistuneesti. Kokeneet asiantuntijamme ovat itsekin asuneet ulkomailla, joten he osaavat asettua muuttajien asemaan. FRS on ainoa suomalainen relokaatioyritys, jolle on myönnetty EuRA Global Quality Seal -akkreditointi todistuksena palveluidemme korkeasta laadusta.

”FRS:n palvelut ovat erinomaisia läpi koko prosessin. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään heidän tietotaitonsa, joustavuutensa ja pitkän kokemuksensa vuoksi. FRS:n asiantuntijat helpottavat työtäni, sillä voin luottaa heihin täysin.
Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste
Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste

Mitä relokaatiopalveluun sisältyy?

Asettautumispalvelumme räätälöidään juuri sinun työntekijällesi sopivaksi. Tarkoituksena on, että maasta toiseen liikkuva työntekijä sopeutuu uuteen kotimaahansa mahdollisimman kitkattomasti. Jo ennen varsinaista muuttoa järjestämme halukkaille pre-visit-vierailun. Tarvittaessa järjestämme tilapäivasunnon ja lentokenttäkuljetukset. Emmekä unohda työntekijän puolisoakaan: autamme asettautumaan uuteen kotimaahan ja antamalla uraohjausta. Koko perhe hyötyy kulttuurikoulutuksesta.

Relokaatioratkaisuihimme sisältyy tyypillisesti:

 • oleskelulupa
 • rekisteröinnit ja suomalainen henkilötunnus
 • sosiaaliturvan piiriin hakeutuminen
 • verokortti
 • pankkitili
 • suomalainen henkilökortti
 • matkakortti
 • asunnon haku ja asumiseen liittyvät sopimukset
 • koulu- ja päivähoitopaikkojen koordinointi
Lue lisää relokaatiopalveluistamme
”Etsimme tiimimme osaajia maailmanlaajuisesti, ja FRS auttaa heitä muuttamaan Suomeen ja viihtymään uudessa kotimaassaan. FRS auttaa asuntojen etsimisessä, paikallisissa rekisteröinneissä ja kouluihin hakemisessa. Ennen kaikkea FRS on ystävä, joka löytää aina henkilökohtaisen lähestymistavan jokaiselle.”
Katya Dolgova, COO, Redhill Games
Katya Dolgova, COO, Redhill Games

Yhteystietomme

Marina Velikova
Marina Velikova
Head of Solutions, Global Talent Solutions+358 50 594 4027marina.velikova@finlandrelocation.com
Dominika Kowalczyk
Dominika Kowalczyk
Service Delivery Director, Global Talent Solutions

Teollisuus, Engineering, Tekniikka ja Asennus, ...

+358 50 305 0153dominika.kowalczyk@barona.fi