Relokaatiopalvelut

Relokaatiopalvelut

Relokaatio – sujuva aloitus työskentelyyn uudessa maassa. Hyvin suunniteltu ja ammattimainen relokaatio tuo vastuulliselle työnantajalle merkittävän kilpailuedun, kun maailmanlaajuinen kilpailu parhaista osaajista käy kuumana. Jos et halua viettää aikaa selvitellen viranomaisasioita ja etsien asuntoa, jätä koko relokaatio meidän huoleksemme.

Baronan relokaatiopalveluista vastaa Finland Relocation Services 27 vuoden kokemuksella.

Teemme relokaatiosta sujuvan sekä työnantajalle että työntekijälle.

 • Maasta toiseen liikkuva työntekijä sopeutuu uuteen kotimaahansa, siellä elämiseen ja työskentelyyn, mahdollisimman kitkattomasti.
 • Relokaatiopalvelun käyttäminen säästää työnantajalta vaivaa ja aikaa, kun asiantuntija huolehtii jokaisesta yksityiskohdasta ja varmistaa, että asettuminen uuteen kotimaahan sujuu suoraviivaisesti.

Miksi relokaatiokumppaniksi Finland Relocation Services?

 1. Joustava ja tehokas prosessi paikasta riippumatta

  Jos haluat työntekijällesi yksilöllistä apua relokaatioon, käänny puoleemme. Yhdistämme vahvan relocation-asiantuntemuksemme ja uusimman teknologian, jotta työntekijäsi olisi juuri hänen omista lähtökohdistaan ja tavoitteistaan mahdollisimman vaivatonta muuttaa, asettua ja aloittaa paitsi työt myös elämä uudessa kotimaassa.

 2. Monipuolinen palveluvalikoima

  Relokaatiopalveluista rakennetaan jokaista varten juuri oikenlainen kokonaisuus, joten voimme olla apunasi niin lyhyissä kuin pidemmissäkin työsuhteissa ja erilaisissa perhetilanteissa.

 3. Kokemus ja asiantuntemus

  Finland Relocation Services on Suomen kokenein relokaatioyritys. Vuodesta 1994 alkaen olemme auttaneet jo yli 30 000 ihmistä asettumaan Suomeen onnistuneesti. Kokeneet asiantuntijamme ovat itsekin asuneet ulkomailla, joten he osaavat asettua muuttajien asemaan. FRS on ainoa suomalainen relokaatioyritys, jolle on myönnetty EuRA Global Quality Seal -akkreditointi todistuksena palveluidemme korkeasta laadusta.

”FRS:n palvelut ovat erinomaisia läpi koko prosessin. Olemme tehneet yhteistyötä pitkään heidän tietotaitonsa, joustavuutensa ja pitkän kokemuksensa vuoksi. FRS:n asiantuntijat helpottavat työtäni, sillä voin luottaa heihin täysin. On hyvä, kun on kumppani, josta kuulee jatkuvasti hyvää palautetta.”
Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste
Johanna Peura, Global Mobility Manager, Neste

Mitä relokaatiopalveluun sisältyy?

Relokaatioratkaisuihimme sisältyy tyypillisesti:

 • oleskelulupa
 • rekisteröinnit ja suomalainen henkilötunnus
 • sosiaaliturvan piiriin hakeutuminen
 • verokortti
 • pankkitili
 • suomalainen henkilökortti
 • matkakortti
 • asunnon haku ja asumiseen liittyvät sopimukset
 • koulu- ja päivähoitopaikkojen koordinointi

Lisäksi tarjoamme juuri sinun työntekijällesi tarpeelliset palvelut, jotka edistävät pehmeää laskua ja asettautumista uuteen kotimaahan. Jo ennen varsinaista muuttoa järjestämme halukkaille pre-visit-vierailun. Tarvittaessa järjestämme tilapäivasunnon ja lentokenttäkuljetukset. Emmekä unohda työntekijän puolisoakaan: autamme asettautumaan uuteen kotimaahan ja antamalla uraohjausta. Koko perhe hyötyy kulttuurikoulutuksesta.

Lue lisää relokaatiopalveluistamme
”Etsimme tiimimme osaajia maailmanlaajuisesti, ja FRS auttaa heitä muuttamaan Suomeen ja viihtymään uudessa kotimaassaan. FRS on linkki Suomen lähetystöihin ympäri maailma sekä auttaa asuntojen etsimisessä, paikallisissa rekisteröinneissä ja kouluihin hakemisessa. Ennen kaikkea FRS on ystävä, joka löytää aina henkilökohtaisen lähestymistavan jokaiselle.”
Katya Dolgova, COO, Redhill Games
Katya Dolgova, COO, Redhill Games

Yhteystietomme

Paavo Saranen
Paavo Saranen
Henri Pynnönen
Henri Pynnönen
Johtaja, asiakakassektorit & -ratkaisuthenri.pynnonen@barona.fi
Jarkko Rinne
Jarkko Rinne
COO, rakennus & Country Manager, Norja

Rakennus

+358 43 824 4455jarkko.rinne@barona.fi
Markku Vihma
Markku Vihma
Myyntijohtaja, teollisuus

Teollisuus, Engineering, Tekniikka ja Asennus, ...

+358 40 830 7621markku.vihma@barona.fi
Marina Velikova
Marina Velikova
CEO, Finland Relocation Services – relokaatiopalvelut+358 50 594 4027marina.velikova@finlandrelocation.com
Asiantuntijamme sinun toimialallesiHaluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Kun asioit kanssamme, asioit aina oman toimialasi asiantuntijan kanssa.Katso oman alasi palvelut

Katso webinaari: Mitä jos emme onnistu hyödyntämään monimuotoisuutta?