Palvelu Teknologiat

Työn digitaaliset ratkaisut

Tulevaisuuden kasvun ydin on vahva panostaminen teknologioihin. Barona Technologiesilla työstämme yli 40 hengen kehittäjätiimin voimin digitaalisia palveluita, jotka edesauttavat ja tukevat kymmenien tuhansien ihmisten työllistymistä ja työntekoa vuosittain. Yhdessä Baronan liiketoimintojen kanssa haluamme tarjota ihmisille ja yrityksille uusia ratkaisuja sujuvampaan työelämään.

Barona Technologiesilla todistamme työelämässä juuri nyt tapahtuvaa muutosta konkreettisesti, ja ydintehtävämme on vaikuttaa siihen, miten työn tekeminen ja työllistyminen on mahdollisimman helppoa."

Heikki Raulo
Business Development Director, Barona
Heikki Raulo-image
Ota yhteyttä:
Heikki Raulo
Johtaja, liiketoiminnan kehitys
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan teknologiapalveluiden hyödyt

Uuden sukupolven rekrytointijärjestelmä Jelpp

Jelpp varmistaa sujuvan, läpinäkyvän ja tekoälyn tukeman rekrytointiprosessin sekä työnhakijoille että asiakkaidemme edustajille. Työnhakijat pystyvät hyödyntämään Jelppin intuitiivista vaiheittaista hakuprosessia ja saavat palvelulta personoituja suosituksia heille sopivista työpaikoista. Asiakkaillemme Jelpp on ikkuna Baronan työntekijöiden osaajapooliin, ja toimeksiantojen seuraaminen sekä kandidaattien valinta onnistuu helposti modernin mobiilikäyttöliittymän kautta.

Osaavat tekijät

Barona Techin tiimi koostuu sopivasta sekoituksesta ohjelmistokehityksen, palvelumuotoilun sekä liiketoiminnan osaamista. Täällä meillä on monipuolinen näkymä siihen, miten ratkaisumme vaikuttavat ihmisen elämään ja yhteiskuntaan.

 

Lisäpalvelut

Baronan omassa toiminnassaan käyttämien palveluiden lisäksi työmme tuloksena on syntynyt myös erikseen kaupallistettuja palveluita kuten videorekrytointityökalu Recright, vertaistulkkauspalvelu Tulka ja taloushallinnon tekoälyratkaisuja tarjoava Aidoin.

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi