IT-palvelut | IT-ulkoistus | Managed IT Services

IT-palvelut | IT-ulkoistus | Managed IT Services

Vastaatko IT-palveluiden kokonaisuudesta ja mietit nyt ratkaisua? Kattavammat palveluajat Service Deskille? Läpinäkyvät ja ennakoitavat kustannukset IT-palveluille? Apua help deskin kuormantasaukseen? Mistä strategisen tason palvelukumppani keskitettyjen IT-palveluiden tuottamiseen?

Ratkaisemme 20 vuoden kokemuksella myös juuri sinun yrityksellesi tehokkaimman ja asiakasystävällisimmän tavan hoitaa etänä tuotettavat IT-palvelut.

Barona on lukuisten suomalaisten ja kansainvälisten yritysten kumppani IT-ulkoistuksissa. ISO/IEC 27001 -sertifikaatti takaa palveluiden tietoturvan sekä yksityisille että julkisen sektorin asiakkaille, myös huoltovarmuusaloilla.

IT-palveluiden 24/7/365 ulkoistusratkaisut Baronalta

 • Service Desk B2B- ja B2C-loppuasiakkaille: 1. ja 2. tason käyttäjätuki, päätelaitehallinta, sovellustuki, sovelluspaketointi ja -jakelu
 • Verkko- ja palvelinvalvonta sekä -hallinta
 • Kyberturvapalvelut: BIT SEC Cybersecurity Platfrom

Meille täsmäratkaisu IT-palveluiden tuotannossa tarkoittaa sitä, että voit aidosti rakentaa juuri omia tavoitteitasi vastaavan kumppanuuden kanssamme. Kokonaisratkaisun kokoonpano ja laajuus riippuu täysin tarpeistasi. Seuraamme tehokkuutta ja tuloksia yhteisesti sovituin mittarein.

1. Valitse palvelukokonaisuus

 1. Service Desk -palvelut kokonaisuudessaan

  Barona tuottaa Service Desk -palvelut kattavasti sinun tarjoomasi mukaan

 2. Yksitttäinen palvelu

  Baronalla tuotantovastuu valitusta palvelusta, esim. sovelluspaketointi

 3. Työpyyntökategorian vastuu

  Barona hoitaa yksittäisen kategorian työpyynnöt, esim. tunnushallinta

 4. In house -ulkoistus

  Yritys ulkoistaa oman tuotantolokaationsa toiminnan Baronan palvelutuotannon vastuulle

2. Skaalaa palveluiden laajuus

 1. Kokonaisvastuu loppuasiakkuudesta

  Barona vastaa nimetyn loppuasiakkuuden kokonaispalvelusta

 2. Asiakaspooli

  Barona tuottaa palveluita laajemman loppuasiakkuusryhmän volyymille joko kokonaisvolyymin tai valittujen palveluosa-alueiden osalta.

 3. Kuormantasaus

  Baronan palveluntuotanto toimii volyymien kuormantasauksessa kumppanin oman palveluntuotannon tukena.

 4. Laajennettu palveluaika

  Barona vastaa palvelun tuotannosta toimistoaikojen ulkopuolisilla palveluajoilla.

Lupauksemme IT-palveluiden asiakkaille

 1. Ammattilainen aina valvomassa ja vastaamassa

  24/7/365 – jos niin haluat. Heivaa huoli siitä, kuka on työvuorossa milloinkin. Palveluntuotannossamme on aina osaaja paikalla. Laatu ei riipu kellonajasta.

 2. Rajattomasti skaalautuva kapasiteetti

  Kun tilanne muuttuu, me etsimme ratkaisun. Ennakoimme ja reagoimme nopeasti, sillä meillä on sekä prosessit että resurssit valmiina. Saatavillasi on juuri oikea määrä asiantuntijoita tarpeesi mukaan.

 3. Kyvyt ja taidot aina ajan tasalla

  Unohda huolesi siitä, mistä löytää juuri oikeat osaajat palveluntuotantoon. Me vastaamme siitä, että osaavat ammattilaiset ovat ratkomassa IT-pulmiasi ja kehittämässä toimintaa – myös volyymien ja vaatimusten kasvaessa.

 4. Ennakoitavat ja läpinäkyvät kustannukset

  Epäilyttääkö, että menetät kontrollin kuluihin, jos ulkoistat IT-palvelut? Uskallamme väittää, että päinvastoin. Kustannusrakenne on täysin läpinäkyvä ja ennakoitavissa, eikä piilokuluja ole.

ISO/IEC 27001 -tietoturvasertifikaatti tuo varmuutta

Kannamme ylpeydellä kansainvälistä tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän ISO/IEC 27001 -sertifikaattia. Se todentaa, että palvelukeskustemme toiminta täyttää vaativimmatkin tietoturvavaatimukset, joten asiakkaanamme voit olla luottavaisin mielin tietoturvankin osalta.

Globaali palvelukyvykkyys

IT-palvelut ovat rajattomia, niin mekin. Takaamme saman prosessin ja toimintamallit rajojen yli – tai tarvittaessa räätälöimme kokonaisuuden. Palvelut ja resurssit skaalautuvat yhtä lailla kaikissa maissa.

10 miljoonan kontaktia, 20 vuoden kokemus

Meille asiakaspalvelu on intohimo, ja sinä nautit sen tuloksista. Valtava volyymi on laatumme tae: keräämme ja analysoimme dataa, kehitämme tuottavuutta, koulutamme henkilöstöä ja seuraamme alan kehitystä.

IT-palveluiden hinnoittelu

IT-palveluiden hinnoitteluun ei ole vain yhtä vaihtoa, vaan jokaiden asiakkaamme palvelun hinta muodostuu yksilöllisesti. Ulkoistetun IT-palvelun hinta on riippuvainen siitä, mitä palveluita kokonaisuuteen sisältyy ja miten laajasti ne on skaalattu käyttöön.

Ulkoistetun IT-palvelun hinnoittelumalleja:

 • Suorepohjaisuus: Avatut ja suljetut työpyynnöt. € / työpyyntö.
 • Tuntipohjaisuus: Tuntipohjainen veloitus toteutuneen työmäärän mukaisesti. € / tunti.
 • Loppukäyttäjä- tai laitepohjaisuus: Tuen piirissä olevien loppukäyttäjien tai laitteiden lukumäärä. € / loppukäyttäjä/laite.
 • Kiinteä veloitus: Erityisesti toimistoajan ulkopuolisten palveluaikojen tuotannon toteutus kiinteällä kuukausihinnalla.

Ulkoistettujen IT-palveluiden sisältö

Palvelukokonaisuus rakennetaan joustavasti juuri sinun organisaatiosi ja omien asiakkaiden erityispiirteiden mukaan.

 • Varmasti tarpeesi kokoinen. Yli 1400 asiakaspalveluun erikoistunutta baronalaista työskentelee neljässä maassa hoitaen asiakkaillemme yli 10 miljoonaa kontaktia vuosittain. Tämä pooli ja standardoitu palvelutuotanto takaa, että resurssi joustaa.
 • Monikielisyys. Service Deskin pääkielinä suomi, ruotsi ja englanti. Tarpeenne mukaan muut isot eurooppalaiset ja skandinaaviset kielet.
 • Reaaliaikainen raportointi. Haluatko nähdä mitä ympäristöissäsi tapahtuu juuri nyt? Toimintamme periaatteisiin kuuluu täysi läpinäkyvyys tiketteihin, työjonoihin ja ratkaisuihin.
 • Joustavat järjestelmät. Pitäydytäänkö teidän järjestelmissä vai nojaudutaanko meidän tarjoamiin? Molemmat sopii!
 • Palvelutuotanto heti käyntiin. Niin suuret ulkoistukset kuin yksittäiset palvelut, kokemuksemme ja selkeä transitiomalli takaa palveluiden sujuvuuden heti alusta lähtien.

Kumppanisi IT-palveluihin on valmiina. Ota yhteyttä!

Mikko Saari
Mikko Saari
Business Manager

IT, Palvelukeskukset

+358 40 738 6122mikko.saari@barona.fi
Ari Puustinen
Ari Puustinen
COO / Liiketoimintajohtaja, Tech Support

IT

+358 40 849 9308ari.puustinen@barona.fi

Lue kokemuksia IT-palveluiden ulkoistamisesta

Lue blogeja ja artikkeleja

Mitä muuta tarjoamme IT-alalle?Haluatko kumppanin, joka ymmärtää tilanteesi jo puolesta sanasta? Baronalla asioit aina IT-alan asiantuntijan kanssa.Katso IT:n palvelut