Palvelu Logistiikan ulkoistaminen

Ulkoistamisella tehoa sisälogistiikkaan

Sisälogistiikan ulkoistaminen on hyvä vaihtoehto silloin kun tarvitaan laajempia muutoksia, joilla tavoitellaan sekä prosessien että henkilöstöratkaisun maksimaalista optimointia. Erityisen tärkeää on rakentaa aito kumppanuus asiakkaan kanssa. Järkevästi toteutetulla ulkoistuksella voidaan saavuttaa merkittäviä laadullisia ja taloudellisia pitkän aikavälin hyötyjä.

Parhaiten menestyvissä ulkoistuskohteissa on tyypillisintä se, että teemme vahvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa. Vain yhteistyötä tekemällä ja kumppanuudella saamme aikaan todellista kehitystä."

Tuomas Mäkinen
Palvelujohtaja, Barona Logistiikka
Tuomas Mäkinen-image
Ota yhteyttä:
Tuomas Mäkinen
Palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Logistiikan ulkoistamisen hyödyt

New Call-to-action

Katso nyt ulkoistamisen webinaari

Esimerkkejä logistiikan ulkoistamispalveluista

Erikoisosaamistamme ovat ulkoistusratkaisujen suunnittelu, muutosten hallinta ja ulkoistettujen palveluiden tuottaminen. Yhdistämme monipuolisen HR-osaamisen logistiikan toimialakohtaiseen asiantuntemukseen, kokemukseen vaativien muutoshankkeiden toteuttamisesta sekä asiakaslähtöisiin ratkaisuihin. Räätälöimällä ratkaisut yrityskohtaisesti saavutamme parhaan laadun ja tehokkuuden ulkoistetulle toiminnalle. Toimitusvarmuus ja laatu ovat toimintamme keskeiset tekijät. Toimintaamme tukevat myös tehokkaat järjestelmät.

Tuomas Mäkinen-image
Ota yhteyttä:
Tuomas Mäkinen
Palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä