Palvelu Logistiikan ulkoistaminen

Ulkoistamisella tehoa sisälogistiikkaan

Sisälogistiikan ulkoistaminen on hyvä vaihtoehto silloin kun tarvitaan laajempia muutoksia, joilla tavoitellaan sekä prosessien että henkilöstöratkaisun maksimaalista optimointia. Erityisen tärkeää on rakentaa aito kumppanuus asiakkaan kanssa. Järkevästi toteutetulla ulkoistuksella voidaan saavuttaa merkittäviä laadullisia ja taloudellisia pitkän aikavälin hyötyjä.

Parhaiten menestyvissä ulkoistuskohteissa on tyypillisintä se, että teemme vahvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa. Vain yhteistyötä tekemällä ja kumppanuudella saamme aikaan todellista kehitystä."

Olli Nieminen
Palvelujohtaja, Barona Logistiikka
Olli Nieminen-image
Ota yhteyttä:
Olli Nieminen
Palvelujohtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Logistiikan ulkoistamisen hyödyt

Kehittäminen

Meillä on vahva sisälogistiikan tuntemus ja monipuolinen kokemus erilaisista ulkoistuskohteista. Jokaisessa ulkoistuksessa lähtökohtana on nykytoimintojen kartoitus ja kehityssuunnitelman teko. Todelliset ulkoistamisen hyödyt saadaan aikaan yhteisellä määrätietoisella kehityksellä.

Kustannusten hallinta

Sisälogistiikan ulkoistamisen yksi suurimmista hyödyistä on se, miten kustannukset saadaan läpinäkyviksi, selkeiksi ja ennustettaviksi. Jopa suuret sesonkivaihtelut voidaan ulkoistamalla hallita yksikkökustannuksen nousematta.

Asiakaslähtöinen, vahva kumppanuus

Luottamus ja innovatiivisuus kuuluvat ulkoistamisliiketoimintaamme. Vahvojen ja pitkäaikaisten asiakassuhteiden kautta pystymme lupaamaan jatkuvan kehittymisen mallin myös uusille asiakkaille. Olemme rakentaneet erilaisia kehittämisfoorumeita ja tuoneet sen osaksi johtamisen arkea.

New Call-to-action

Esimerkkejä logistiikan ulkoistamispalveluista

Erikoisosaamistamme ovat ulkoistusratkaisujen suunnittelu, muutosten hallinta ja ulkoistettujen palveluiden tuottaminen. Yhdistämme monipuolisen HR-osaamisen logistiikan toimialakohtaiseen asiantuntemukseen, kokemukseen vaativien muutoshankkeiden toteuttamisesta sekä asiakaslähtöisiin ratkaisuihin. Räätälöimällä ratkaisut yrityskohtaisesti saavutamme parhaan laadun ja tehokkuuden ulkoistetulle toiminnalle. Toimitusvarmuus ja laatu ovat toimintamme keskeiset tekijät. Toimintaamme tukevat myös tehokkaat järjestelmät.

Barona blogi