Palvelu Rakennusalan henkilöstövuokraus

Oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin

Olemme rakennusalan merkittävin työllistäjä ja työnantaja. Barona Rakennus on vastuullinen ja luotettava työnantaja, pidämme työntekijöistämme huolta.

Saat kauttamme vuokrattua taitavaa työvoimaa tyytyväisyystakuulla. Pystymme vastaamaan yllättäviinkin tarpeisiin: yleensä työntekijät löytyvät jo seuraavaksi päiväksi. He ovat silloin portillasi asiallisesti varusteltuna ja lupien kanssa valmiina töihin.

Tärkein tehtävämme on ammattitaitoisten ja oikean asenteen omaavien työntekijöiden löytäminen.

Rami Collin
Operatiivinen johtaja, Barona Rakennus
Tiina Vepsäläinen-image
Ota yhteyttä:
Tiina Vepsäläinen
Myyntipäällikkö
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan rekrytointipalvelun hyödyt

Keskity ydinosaamiseen

Saat meiltä helpon kokonaisuuden. Jotta voitte keskittyä ydinosaamiseenne, huolehdimme kaikista työntekijän työsuhteeseen liittyvistä asioista, työturvallisuudesta sekä tarkoituksenmukaisista varusteista. Tarvittaessa järjestämme myös asumisen, mikäli oikeita tekijöitä etsitään kauempaa.

Luotettava työnantaja

Barona Rakennus on vastuullinen ja luotettava työnantaja, pidämme työntekijöistämme huolta. Maksamme palkat ajallaan ja tarjoamme työterveyshuollon. Työtyytyväisyyskyselyn perusteella vuonna 2018 kokonaisarvosanaksi työnantajana Barona Rakennus Oy sai 4,24/5.

Työturvallisuus

Panostamme työntekijöidemme työturvallisuuteen, sillä koemme sen olevan todella tärkeä asia. Työntekijöillämme on valttikortti, työturvallisuuskortti sekä suoja- ja turvavarusteet. Tarvittaessa perehdytämme työntekijät oman e-perehdytyksemme kautta. 

Rekrytointipalvelumme yksittäisiin
tai jatkuviin tarpeisiinne

Tarjoamme palvelumallin, jossa voit uskoa minkä tahansa osan rekrytointiprosessin hoitamisesta siihen erikoistuneen ammattilaistiimin käsiin. Rekrytointitiimimme huolehtii kyseisen vaiheen tai kokonaisprosessin ammattimaisesta hoitamisesta yrityksesi nimissä. Oli kyseessä sitten suorahakua edellyttävä vaativa yksittäinen haku tai esimerkiksi uuden tuotantolaitoksen koko henkilöstön rekrytoiminen, me tarjoamme aina juuri teidän tilanteeseenne ja tarpeisiinne sopivimman ratkaisun.

Barona blogi