Palvelu Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelut avuksi osaajapulaan

Baronan koulutuspalvelut tarjoaa erilaisia koulutusratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden työvoiman hankintaan. Olemme erikoistuneet laajojen rekrytointikoulutusten toteuttamiseen esimerkiksi teollisuuden alalla tehtäviin, joihin ei suoraan löydy osaajia työmarkkinoilta.

Kouluttaminen on tukifunktiomme tulevaisuuden innovatiivisen ja monipuolisen työyhteisön rakentamisessa. Ketterällä ja laadukkaalla kouluttamisella lisäämme tuotannon ja työn tehokkuutta."

Ari Lähteenmäki
Johtaja, Barona koulutuspalvelut
Ari Lähteenmäki-image
Ota yhteyttä:
Ari Lähteenmäki
Johtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

Baronan koulutuspalvelun hyödyt

Johtava alan toimija

Olemme Suomen suurin henkilöstöpalvelualan yritys ja toimimme aina asiakkaan eduksi eri sidosryhmien kanssa. Takaamme onnistuneen koulutusprojektin johtamisen ja vastaamme laajojen sekä monitahoisten projektien läpiviemisestä menestyksekkäästi.

Rekrytointiosaaminen ja -markkinointi

Hyödynnämme koulutuspalvelujen hakijoiden arvioinnissa asiantuntijoidemme laajaa osaamista sekä uusinta teknologiaa, kuten video- ja esittelytyökaluja, sähköisiä soveltuvuusarviointimenetelmiä sekä tekoälyä hyödyntävää rekrytointijärjestelmäämme. Hakijoiden tavoittamiseksi tarjoamme myös laajat hakijamarkkinoinnin palvelut.

Koulutusverkosto ja monipuoliset mahdollisuudet

Valitsemme osuvimmat koulutusratkaisut laajasta valikoimastamme ja toteutamme koulutukset yhteistyössä valtakunnallisen koulutusverkostomme kanssa. Pyrimme löytämään pullonkauloja yritysten liiketoiminnasta ja tarjoamme näihin tulevaisuuden osaamista vaativiin tehtäviin räätälöityä kouluttamista.

 

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi