Palvelu Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelut avuksi osaajapulaan

Baronan koulutuspalvelut tarjoaa erilaisia koulutusratkaisuja yritysten muuttuviin tilanteisiin ja tulevaisuuden työvoiman hankintaan teollisuuden, logistiikan ja rakentamisen aloilla. Koulutuspalvelut tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja, kuten esimerkiksi rekrytoivia koulutusohjelmia sekä täsmäkoulutuksia ja oppisopimuskoulutuksia uuden työvoiman hankinnassa. Teemme yhteistyötä koulutusverkostojen ja julkisen sektorin kanssa.

Asiantuntijoiden kouluttamisessa apunasi on Saranen Consulting. Kasvualoille suunnatut rekrytoivat koulutusohjelmat kehittävät uusia osaajia esimerkiksi robotiikan, data-analytiikan, pilvipalveluiden, tietoturvan, digitaalisen markkinoinnin sekä ohjelmistokehityksen pariin.

Kouluttaminen on tukifunktiomme tulevaisuuden innovatiivisen ja monipuolisen työyhteisön rakentamisessa. Ketterällä ja laadukkaalla kouluttamisella lisäämme tuotannon ja työn tehokkuutta."

Ari Lähteenmäki
Johtaja, Barona koulutuspalvelut
Ari Lähteenmäki-image
Ota yhteyttä:
Ari Lähteenmäki
Johtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä

webinaaritallenne oppisopimuksella kouluttaminen

Baronan koulutuspalvelun hyödyt

Mistä rekrytoivissa koulutusohjelmissa on kyse?

Rekrytoivat koulutusohjelmat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY:n ja työhallinnon kanssa. Työhallinnon tukeman konseptin kautta myös koulutusohjelman kustannukset ovat työnantajalle maltilliset.

Rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on löytää ja kouluttaa työntekijöitä räätälöidysti tulevaisuuden tarpeisiin.

Tutustu Baronan koulutuspalveluihin ja rekrytoiviin koulutusohjelmiin alla olevalta videolta:

Saat palvelua oman toimialasi asiantuntijalta

Palvelukonseptiimme kuuluu, että saat palvelua oman toimialasi osaajalta. Tutustu tästä toimialoihin erikoistuneisiin yksiköihimme ja ihmisiimme!

Barona blogi

Ari Lähteenmäki-image
Ota yhteyttä:
Ari Lähteenmäki
Johtaja
barona-contact-logo
Ota yhteyttä